FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Judecătoria Medgidia a decis eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae » Sentința nu este definitivă

Ioan Niculae, în momentul încarcerării
Ioan Niculae, în momentul încarcerării

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 14:48 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 15:07

Judecătoria Medgidia a acceptat eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae (66 de ani), la nici 3 luni după ce acesta a fost încarcerat, fiind condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.

După ce Comisia Specială a Penitenciarului Rahova a aprobat eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae, aceasta a fost acceptată și de Judecătoria Medgidia, anunță g4media.ro. Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată la tribunal de către procurori.

Astfel, Niculae, condamnat la închisoare pe 19 februarie, ar putea părăsi detenția la mai puțin de 3 luni de la condamnare. Asta nu înseamnă că va reveni la conducerea clubului Astra Giurgiu, pentru că lui Niculae i s-a interzis și dreptul de a fi acționar, asociat și administrator în cadrul unei societăți comerciale, timp de 3 ani de zile, după executarea pedepsei principale.

De ce poate fi eliberat Niculae 

Ioan Niculae a mai stat 6 luni în pușcărie, ca urmare a condamnării dintr-un dosar cunoscut drept „Mită pentru PSD". Astfel, Ioan Niculae a executat deja fracţia de o treime din pedeapsă (600 de zile), impusă deținuților de peste 60 de ani, și poate fi eliberat.

De ce a ajuns Ioan Niculae după gratii? 

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Mai multe știri de actualitate:

MAI a câştigat procesul cu Nicolae Badea! Construirea unui nou complex sportiv Dinamo poate începe: „Nu mai avem nici un fel de oprelişte”

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP l-ar putea şoca pe Mihai Rotaru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mandpv964
mandpv964  •  12 Mai 2021, 20:59

Neh.... O ofensiva pe toate fronturile impotriva capitalului romanesc.. Cu firmele straine suntem *** acum Romania trebuie sa plateasca OMV ului 440 milioane!!!!! de euro pentru servicii de ecologizare!! Baaa, daca era asa inseamna ca Romania trebuia sa fie un paradis ecologic, sau imperialii lupii au ecologizat toata Europa, de cer atatia bani Romaniei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115486966066476
Edi Girnita  •  12 Mai 2021, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  12 Mai 2021, 17:21

Tipic romanesc... De aceea ne merge, cum ne merge... Mi, e greață.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează