FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”

Ionel Ganea //FOTO: Imago
Ionel Ganea //FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 07:32 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 11:04

Fostul internațional Ionel Ganea a comentat situația în care se află Mihai Pintilii, numit antrenor la FCSB deși nu are licență PRO.

Fostul mijlocaș, reclamat de Școala de Antrenori la Comisia de Disciplină, a fost criticat de Ionel Ganea, care-i cere să respecte regulile privind licențele de antrenori. 

Ionel Ganea nu-l menajează pe Mihai Pintilii: „Să tacă!”

 „Și eu am jucat fotbal, și eu am fost la națională. El să înțeleagă că trebuie să lase ciocul mic. Să stea acolo și să facă ce crede el de cuviință. 

Dar, bă Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecți! Măcar să tacă! Au mai fost oameni în situația lui, dar au tăcut. Nu au răspuns nimănui. Păi, ce, el crede că e Einstein, iar restul sunt papagali?! Sau ce? 

El nu are studii. Ar trebui să i se dea un salariu minim pe economie. El să tacă și să meargă pe burtă, ca peștele.

E ca și cum ai conduce fără permis. Ai mașină și vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam așa și aici. Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist, dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecți”, a declarat Ionel Ganea pentru as.ro

Ionel Ganea: „De ce nu i se face dosar penal lui Burleanu?” 

Ionel Ganea nu l-a menajat nici pe Răzvan Burleanu. Acesta cere ca președintele FRF să fie anchetat, după ce Gazeta Sporturilor a scris că Burleanu se află într-un conflict de interese. Acesta face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce, având o firmă care oferă servicii cluburilor de fotbal. 

„Nu vedeți că DNA-ul nu mai există, DIICOT-ul nu mai există, ANAF-ul nu mai există? Unde sunt? Voi vedeți că statul român stă și doarme? S-a mai sesizat cineva din oficiu? 

După ce a plecat, lui Mircea Sandu i s-a făcut dosar penal. După ce a plecat, lui Dragomir i s-a făcut dosar penal! De ce nu i se face dosar penal lui Burleanu și cui mai e pe-acolo și nu respectă legile? E același lucru. Burleanu are firmă. E singur în firma aia. Și-a făcut acolo, la el acasă, terenuri de sport pe proiecte eligibile de la FIFA și UEFA”, a adăugat Ionel Ganea. 

Ce a declarat Mihai Pintilii 

Reacția lui Ionel Ganea vine după declarațiile ironice date de Mihai Pintilii despre disputa sa cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori. 

„Dumnealui știe că am început cursurile pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce insistă. Da, nu pot să antrenez. Așa. Să mă dea afară din țară, să mă aresteze! Ce pot să fac eu? Să trimită poliția să mă aresteze”, a zis Mihai Pintilii.

VIDEO Totul despre U Cluj - Rapid

Citește și:

Helmuth Duckadam sare în apărarea lui Mihai Pintilii: „Cred că Burchel vrea să-și facă imagine pe spatele lui”

GSP a aflat planul lui Edi Iordănescu în cazul românului care a debutat în Bundesliga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
Hcm27
Hcm27  •  27 Ianuarie 2023, 10:06
Postat de concret pe 26 Ianuarie 2023, 22:26

Ma doare undeva despre ce e articolul, profit de orice ocazie sa fac misto de fecesebei. Cum te suporti ma, cand te uiti in oglinda si stii ca sustii circoteca aia de echipa? Esti mandru? Mandru de prostia ta? :))))

Nu,oglinda se deformează sau se sparge când te uiți tu!Vorba lui Creanga:"cănd îi văd pe alții mai proști ca mine,îmi creste inima de bucurie!"

concret
concret  •  26 Ianuarie 2023, 22:26
Postat de Hcm27 pe 26 Ianuarie 2023, 13:25

Concret,iar ești pe dinafară,ca de obicei.Articolul e despre ce a zis Ganea despre Pintili și tu comentezi de Gigi și Meme.Pe lângă subiect,cum a făcut și Doar_Divizia_B de a ajuns în Liga II

Ma doare undeva despre ce e articolul, profit de orice ocazie sa fac misto de fecesebei. Cum te suporti ma, cand te uiti in oglinda si stii ca sustii circoteca aia de echipa? Esti mandru? Mandru de prostia ta? :))))

bajescu
bajescu  •  26 Ianuarie 2023, 18:34
Postat de red.1 pe 26 Ianuarie 2023, 11:59

Ganea? ***, un bataus si un jucator mediocru. El vorbeste? El judeca?

Bataus a fost, intr-adevar. Dar jucator mediocru, nu. Niciun atacant roman din ultimii 10-15 ani nu se apropie, macar, de el ca valoare.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează