FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Chirilă recunoaște negocierile: „Voi semna! Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite”

Clinceni este ultima din Liga 1
Clinceni este ultima din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 09:58 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 10:32

Ionuț Chirilă (55 de ani) este tot mai aproape să revină în Liga 1, fiind dorit de Academica Clinceni.

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța luni, conducerea ilfovenilor îl vrea pe Chirilă în locul lui Ilie Poenaru, din cauza startului slab din acest sezon. 

Deși inițial nu a vrut să recunoască negocierile cu ultima clasată din Liga 1, Chirilă a dezvăluit azi la GSP LIVE că a avut mai multe discuții cu șefii echipei și că sunt șanse mari să preia clubul.

Ionuț Chirilă, gata să o preia pe Academica Clinceni

„Poate semnez. Vom vedea. Mă mai gândesc. Nu știi că eu nu am voie să antrenez o echipă mare? Eu trebuie doar să iau o echipă aflată la limita subzistenței. Fiecare antrenor vrea jucători ca Teixeira, Budescu, Camora sau Omrani, dar eu sunt făcut să fac jucători mari din jucători anonimi.

Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite. Discutăm. Academica Clinceni nu a făcut un mix între jucători tineri și cei cu experiență. Acum nu are ce să vândă și e greu, ca patron, să bagi bani într-un sac fără fund. Trebuie să se facă o forță colectivă și să poată vândă la finalul sezonului un jucător care să aducă 7-800.000 de euro. 

O să încercăm să facem o echipă puternică. O să încercăm să nu o lăsăm să se dărâme. Nu am semnat încă, dar voi semna. Da, în general sunt înțeles”, a spus Chirilă la GSP LIVE.

Ieri, Ilie Poenaru, încă antrenor la Academica Clinceni, a confirmat că Ionuț Chirilă a fost prezent la meciul amical disputat în urmă cu o săptămână între ilfoveni și FCU Craiova, câștigat de Academica la loviturile de departajare.

Chirilă este liber din aprilie 2017, când a plecat de la ASA Tg. Mureș. Campion la juniori cu Dinamo și Rapid, Chirilă a mai antrenat la Jiul, UTA, Chiajna și Poli Iași.

Citește și: 

EXCLUSIV Zicu și Poenaru, favoriți să-i ia locul antrenorului din Liga 1! » Azi e programată rezilierea

Top secret: GSP are contractele celor mai tari antrenori din Liga 1! Cât câștigă Petrescu, Iordănescu și Reghecampf

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 Septembrie 2021, 15:33

Ionut Chirila nu e un antrenor rau, e peste multi care activeaza in prezent in liga mamaliga.

trink
trink  •  15 Septembrie 2021, 18:06

valoarea il recomanda in groapa!

trink
trink  •  15 Septembrie 2021, 18:04

ddb luati amine!!!!! repede ca semneaza cu clinceni si voi ramaneti fara specialist!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează