FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Ionuț Chirilă, intervenție aproape de miezul nopții: „Am crezut că e mai inteligent. Rapoartele lui pot avea un singur deznodământ”

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit o nouă replică în disputa cu Ilie Poenaru (44 de ani), fostul tehnician al grupării ilfovene.
Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit o nouă replică în disputa cu Ilie Poenaru (44 de ani), fostul tehnician al grupării ilfovene.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 23:50 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 23:56

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit o nouă replică în disputa cu Ilie Poenaru (44 de ani), fostul tehnician al grupării ilfovene. 

Ionuț Chirilă a vrut să aibă ultimul cuvând în disputa cu Ilie Poenaru și a intervenit, aproape de miezul nopții, pentru a lămuri situația.

Ionuț Chirilă, replică în disputa cu Ilie Poenaru: „Am crezut că e mai inteligent”

„Am crezut că e un băiat mai inteligent, dar m-am înșelat. Eu, atacând pregătirea fizică, nu am avut nicio legătură cu antrenorul principal, ci cu colaboratorii săi. Milanul meu, așa cum m-a ironizat el, a avut ritm, posesie, ocazii. Chiar el a zis asta. Aici îi dau mare dreptate. Cu FCSB, echipa a avut ce n-a avut în primele nouă meciuri, când a făcut doar două puncte.

A mai spus că nu am contat în repriza a doua. Păi nu am contat din cauza lucrurilor spuse deja. Toate meciurile au fost pierdute în repriza a doua. Nu el s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei.

În privința rapoartelor pe care vrea să mi le dea el, pot avea un singur deznodământ: două puncte în nouă meciuri. Eu nu l-am atacat pe el! L-am lăudat anul trecut. L-am pus între primii trei antrenori ai țării. Dacă aveam ceva cu el, vorbeam cu argumente. Eu zic că echipa lui ar fi avut 12 puncte în cele 9 etape, dacă era pregătită fizic cum trebuie.

Am să mai spun ceva. A mai făcut un lucru greșit. El spune că jucătorii se antrenează până la ultimii 30 de metri de poartă. Nu e adevărat! De acolo trebuie să le dai opțiuni, să oferi cel puțin două soluții pentru a continua”, a spus Ionuț Chirilă, la „Digi Sport Special”.

Ilie Poenaru, răspuns pentru Chirilă: „Dacă e nemulțumit, de ce s-a băgat?”

La câteva minute de la intervenția lui Chirilă, Ilie Poenaru a cerut un drept la replică, tot în cadrul emisiunii moderate de Vali Moraru.

„A înțeles total greșit ce am declarat eu. Eu am spus doar că în meciul cu FCSB, în repriza a doua, au avut posesie, au împins, au făcut un pressing avansat, datorită faptului că FCSB a coborât și a cedat mijlocul terenului. Concluzia e că dacă faci acest pressing, fizic stai bine. Nu cred că a rezolvat problema fizică în câteva zile.

Referitor la meciurile din urmă, cu Mioveni și Chindia. În loc de 3-0 la pauză cu Mioveni, s-a terminat 1-1. Am ratat din careu, de la 11 metri, de la 6 metri. Când nu bagi mingea în poartă, nu știu dacă e vina antrenorului. Apoi, adversarul a avut un penalty gratuit, iar tu ratezi alt penalty... ce mai poate face antrenorul? 

Cu Chindia am dominat total prima repriză. Primim un gol copilăresc, iar în minutul 93 reușim să egalăm contra Chindiei, o echipă care când te conduce nu-ți mai oferă spații. Am presat în repriza a doua, iar din punct de vedere fizic nu mai ajungeam să egalez în prelungiri. 

N-am fost mulțumiți de situația echipei din acest sezon, jocul a suferit, într-adevăr. Sunt mulți factori din urmă. Nu se ia de mine, dar de fapt se ia de mine. Alături de preparatorii fizici pe care i-am avut, am menținut echipa în prima ligă și ne-am clasat în primele 5. Nu știu ce antrenamente se fac acum și nu mă interesează. Sau poate că știu și nu e treaba mea. Dacă e atât de nemulțumit, de ce s-a băgat? Trebuie să-și asume. M-a sunat să-i ofer ceea ce am lucrat? Nu m-a sunat nimeni”, a spus Poenaru.

VIDEO Ionuț Chirilă, propunere tare pentru Gigi Becali: „Îi garantez ca iau titlul cu 500.000 de euro!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

UPDATE Primul conflict Iordănescu - Becali! Cum a refuzat antrenorul FCSB să asculte ordinul patronului » Reacția lui MM

Dan Petrescu, după UTA - CFR Cluj 0-1: „Incredibil! Nimeni nu va mai câștiga aici!” + s-a plâns din nou de un lucru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 Septembrie 2021, 11:17

Vorba lui Cornel Dinu: ,,Ionut, face buba la picior cand loveste mingea; este antrenorul inventat de Luce !,,

alexandruivan7
alexandruivan7  •  27 Septembrie 2021, 11:16

ce gluma de antrenor!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  27 Septembrie 2021, 08:47

Mai,Chirilă,prin acest derapaje aiurea-ai facut gestul de a apărea la rubrica,,Asa,NU,,si nu faci altceva decât să murdaresti numele lui Nea Venea! Si-sincer- nu ai fost ,nu esti si nu vei fi NICIODATA ...antrenor VALOROS...Sincer,ma enervează Poenaru dar este cu trei clase peste tine!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează