FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ionuț Moșteanu, demis de la FC Argeș » Un fost jucător al echipei ar urma să-i ia locul

Ionuț Moșteanu nu va mai fi antrenorul lui FC Argeș.
Ionuț Moșteanu nu va mai fi antrenorul lui FC Argeș.

Articol de , - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 18:03 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 04:59

Ionuț Moșteanu nu va mai fi antrenorul lui FC Argeș. Fost „secund” al lui Ionuț Badea, acesta preluase echipa în urmă cu o lună și jumătate, însă a fost demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. 

Eșecul suferit de FC Argeș ieri, cu Viitorul Târgu Jiu, 0-1, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, i-a fost fatal lui Ionuț Moșteanu, anunță telekomsport.ro. Astăzi, la club a avut loc o ședință extraordinară, în care s-a decis înlocuirea lui Moșteanu cu Adrian Dulcea, fost atacant al alb-violeților, cel care în prezent o antrenează pe Unirea Bascov, grupare din al treilea eșalon . Mutarea ar urma să fie oficializată orele următoare. 

Din informațiile GSP.ro, „Dulcea boom-boom”, așa cum e poreclit de suporteri, ar urma să fie prezentat oficial luni. 

„O să ne despărțim de domnul Moșteanu. Au fost niște nemulțumiri după jocul de ieri, iar mâine sau poimâine se va concretiza numele noului antrenor. Sunt discuții cu Adi Dulcea, dar încă nu s-au finalizat. Mai sunt și alți antrenori pe listă. În momentul de față, nu e nimic concret”, a declarat un oficial al echipei, pentru GSP.

5 partidea stat Moșteanu pe banca echipei din „Trivale”, perioadă în care a bifat două victorii, două egaluri și o înfrângere

Dulcea, la un pas să revină pe banca echipei

Adrian Dulcea, fost atacant, a evoluat pentru FC Argeș între 2007 și 2010, fiind un personaj extrem de apreciat de galerie și care se află în relații bune cu conducerea alb-violetă. Acesta a mai antrenat echipa din Pitești între 2014 și 2015, pe când alb-violeții evoluau în Liga 3, iar echipa se numea SCM Argeșul Pitești. De asemenea, el a fost și la cârma lui FC Argeș 1953, formația renăscută în 2015 cu ajutorul suporterilor și care a fuzionat până la urmă cu echipa Primăriei.

Ionuț Moșteanu, demis de la FC Argeș » Un fost jucător al echipei ar urma să-i ia locul
Adrian Dulcea

FC Argeș ocupă locul 15 în Liga 1, cu doar nouă puncte acumulate în 11 partide. Revenită în primul sezon după 11 ani de absență, argeșenii au dezamăgit în actuala stagiune, fiind una dintre echipele creditate cu șanse mici pentru a rămâne în prima ligă. Pentru piteșteni urmează duelul cu Dinamo, care va avea loc vineri, 4 decembrie.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri de actualitate: 

Viorel Turcu, fostul campion cu FC Argeș, Steaua și Dinamo, a decedat la 60 de ani

Fanii asigură banii, masa și vinul! Ce s-a întâmplat la Dinamo după victoria din Cupă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
coco1987
coco1987  •  30 Noiembrie 2020, 02:35

Absolut jenant...Mosteanu trebuia demis, asta e clar. De fapt nici nu trebuia macar angajat, fiindca de fapt a fost o greseala demiterea lui Badea(singurul antrenor cu care Argesul a avut rezultare in ultimii...15 ani). Se pare insa ca mergem din rau in mai rau. Ce il recomanda pe Dulcea sa antreneze echipa Fc Arges? Faptul ca era singurul ratangiu din lotul exceptional din 2007? Faptul ca antreneaza in liga a treia? Vai de capul nostru, daca asta e alegerea conducerii inseamna ca intr-adevar s-au hotarat sa retrogradeze echipa...Aveti antrenori care ar putea fi mai buni : Vintila(e argesean si sunt convins ca fara interventiile oierului poate face treaba), Claudiu Niculescu, Lincar, Edi Iordanescu(cu el trebuia sa incep). Alo, conducerea! Dl Gentea & company , va faceti de ras. Nu puteti ramane in liga 1 cu carpeli. Va trebuie antrenor cu experienta ca sa iesiti din mocirla in care singuri v-ati bagat prin demiterea lui Badea. Aaa, si va mai trebuie ceva : jucatori!

grid
grid  •  30 Noiembrie 2020, 00:43
Postat de briceag pe 29 Noiembrie 2020, 18:40

Dar Mosteanu avea 2 victorii, nu inteleg de ce l-au dat afara! FC Arges are cel mai slab lot din Liga 1. Sa iei de la Liga a 3-a, si nici macar nu e vreun Lincar sau Balint ala acolo..

și doar o înfrângere în cinci meciuri, deși cu un lot modest valoric. Vorba ceea, ”aspri dar severi” cei din conducerea clubului.

dora
dora  •  29 Noiembrie 2020, 23:35
Postat de dubluv pe 29 Noiembrie 2020, 18:33

chiar nu mai exista antrenori in Romania? Cum sa luati din Liga3? Lincar, Eduard Augustin, Vintila sunt antrenori care au mai antrenat si care au avut si ceva rezultate.

L-ai uitat pe ”Messi” al antrenorilor, Ionuț Chirilă. Ori alți ”specialiști”: Florin Bratu sau Claudiu Niculescu !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează