FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță adâncește depresia fanilor: „Echipa va mai exista doar dacă se implică oamenii. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea”

Ionuț Negoiță are vești proaste pentru fanii lui Dinamo. foto: GSP
Ionuț Negoiță are vești proaste pentru fanii lui Dinamo. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 20:13

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, vine cu o afirmație îngrijorătoare pentru dinamoviști, în plină pandemie de coronavirus.

Clubul le-a suspendat contractele jucătorilor, iar Negoiță anunță vremuri complicate în „Ștefan cel Mare”.

„Dinamo va mai exista doar dacă se implică oamenii. Dacă nu vine cineva, suporterii sau ce sunt ei, să facă ceva, nu există viitor

Dacă dinamoviștii vor să aibă club, să se implice. M-ar dura sufletul să nu mai fie această echipă. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea. Mulți se așteptau să pice banii din cer”, a spus Negoiță, la Antena 1.

100.000 de euroa donat Ionuț Negoiță pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19

DINAMO. Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate

Jucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail.

DINAMO. Un salariu până la Paște

Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Care e situația de la Dinamo » Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate

DINAMO. EXCLUSIV Mattia Montini ridică o problemă în vremea pandemiei: „Nimeni nu vrea război în vremurilea astea” + „Politicienii de ce nu-și taie salariile?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 Aprilie 2020, 21:28

Marlanule care esti!Tu esti mare patron, speli bani prin clubul Dinamo, vinzi si incasesi bani pentru jucatorii vanduti, dar cand e vorba de echipa de fotbal apelezi la altii!Am inteles cum ai facut si tu milioane de euro avere!

randdoom
randdoom  •  05 Aprilie 2020, 19:37

daca nici acum nu va desfiintati,atunci chiar ca nu mai stiu ce sa spun. hai cu desfiintarea cat mai repede. desfiintare prevestita frumos de posion inca din decembrie 2019.

hhannibal
hhannibal  •  04 Aprilie 2020, 13:20

RIP Dinamo!:)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează