FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fotbalist trecut pe linie moartă la FCSB este cerut titular: „Jucătorul meu preferat nu joacă! Îi trebuie libertate să se exprime”

Ionuț Vînă a fost lăudat de Florin Lovin, fost mijlocaș la FCSB
Ionuț Vînă a fost lăudat de Florin Lovin, fost mijlocaș la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 19:50

Ionuț Vînă (25 de ani), mijlocaș central la FCSB, a fost elogiat de către Florin Lovin (38), fost fotbalist la gruparea roș-albastră.

Transferat în vara anului 2019 de la Viitorul, în schimbul sumei de 750.000 euro, Ionuț Vînă a început cu dreptul aventura la FCSB, însă forma bună a acestuia s-a stins destul de rapid. Mijlocașul a dispărut treptat din planurile echipei, fiind prezent în doar 3 din ultimele 8 meciuri disputate de roș-albaștri.

Florin Lovin, fost mijlocaș la vicecampioana României, îl laudă pe Vînă, despre care spune că are nevoie de „libertate să se exprime” pentru a-și demonstra adevărata valoare:

„Jucătorul meu preferat nu joacă! E Ionuț Vînă! Eu pot să judec mijlocașii și nu jucătorii de bandă cum sunt Coman și Man. Pot să îmi dau cu părerea despre postul pe care am jucat. Vînă nu poate juca niciodată număr 6. Pe Vînă îl văd unul dintre mijlocașii ofensivi. El trebuie să aibă libertate să se exprime”, a dezvăluit Lovin pentru ProSport.

Florin Lovin: „Vînă e un jucător moral”

Lovin, care a evoluat la FCSB între 2005 și 2009, consideră că problema lui Vînă este moralul șubred, acesta fiind motivul pentru care evoluțiile mijlocașului nu se ridică la nivelul celor din perioada petrecută la Viitorul.

„Eu văd în Vînă un jucător bun pentru că la Viitorul era un jucător foarte, foarte bun. Nu e vorba de diferența de nivel de la Viitorul la FCSB pentru că echipa lui Hagi e la un nivel foarte bun. El a început foarte bine, dar e un jucător de moral”, a spus Florin Lovin.

800.000 euroeste cota de piață a lui Vînă, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Transfer la FCSB peste capul lui MM Stoica: „Patroane, uite-te la jucătorul ăsta să-l luăm că e fabulos!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, vecină cu catastrofa! Gigi Becali: „Riscăm să intrăm în faliment!”

CFR CLUJ - FCSB. Dan Petrescu a aflat cum și-a motivat Bogdan Vintilă jucătorii: „Nu aveți teamă! Sunt slabi, doar se apără și au noroc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Iunie 2020, 21:23
Postat de gewurz pe 12 Iunie 2020, 20:16

al nenumaratelea cont acelasi prost.

Bai cannibal pe social in germania EU chiar nu poy price de loc un lucru. Daca tot stai pe gsp 24 din 24 in ultimii 20 de ani de ce inciti ! si daca tot te ai stramutat acum zeci de ani deci traiesti in cultura occidentala de ce nu ai devenit meant sau englez sau austriac , etc ca civilizatie. Faci ce faci si tot ca leana din capul satului !

thehero2020
thehero2020  •  12 Iunie 2020, 20:22
Postat de gewurz pe 12 Iunie 2020, 20:16

al nenumaratelea cont acelasi prost.

intr-un cuvant condiment aka gewurz.

gewurz
gewurz  •  12 Iunie 2020, 20:16

al nenumaratelea cont acelasi prost.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează