FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu, noi detalii despre situația lui Constantin Budescu: „Îmi doresc să intre mai repede”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 19:57 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:37

Edi Iordănescu a vorbit despre modul în care decurge recuperarea lui Budescu, după problema medicală pe care a suferit-o mijlocașul.

Antrenorul lui FCSB a anunțat că Budescu se va pregăti suplimentar în perioada care urmează, după ce mijlocașul ofensiv a fost mușcat de un păianjen la primul antrenament în tricoul „roș-albaștrilor”.

„E nevoie de el și, din păcate, a fost neșansa acestui eveniment pentru că, altfel, am fi avut patru-cinci zile cu el. Nici nu poți să îl izolezi două săptămâni, îl tragi pe dreapta, îi construiești un program separat și vorbim peste trei săptămâni, Încercăm să-l integrăm așa, din mers, încet, încet. El lucrează suplimentar”, a declarat Edi Iordănescu, pentru AS.ro

Edi Iordănescu: „E important să fie 100% din punct de vedere medical”

Iordănescu Jr. a explicat că nu va risca să-l forțeze pe Constantin Budescu, iar debutul acestuia se va amâna până când fotbalistul va fi 100% apt din punct de vedere medical.

„Îmi doresc să intre mai repede, dar trebuie să fie 100% din punct de vedere medical, apoi să-i ridicăm nivelul de pregătire, ca să nu-l expunem.

Avem nevoie de el, în următoarea perioadă e posibil să apară, vedem cum va decurge următoarea săptămână. E important să fie 100% din punct de vedere medical”, a spus Edi Iordănescu.

Budescu, mușcat de un păianjen

Budescu a lămurit situația sa fizică, după ce a lipsit de la un antrenament al noii sale echipe: „Am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament și am decis să stau o zi să pot să merg la un doctor”.

Becali voia să-l dea afară, Edi Iordănescu l-a făcut căpitan! » Câștig uriaș pentru FCSB

„Pinalti”, condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare + Salvatorul FCSB-ului a luat 3 ani cu executare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tinn
tinn  •  14 Septembrie 2021, 22:13
Postat de ripensistu pe 14 Septembrie 2021, 21:18

L-a atacat simbiotul si a devenit Venom acum?

nem Venom, Spidermen. Că n-are nime, kryptonită, a făcut Jiji stoc :)))

ripensistu
ripensistu  •  14 Septembrie 2021, 21:18

L-a atacat simbiotul si a devenit Venom acum?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează