FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan, îngrijorat de situația nevaccinaților de la Dinamo » Apelul oficialului: „Eu am făcut deja a treia doză”

Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP
Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 11:58 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 13:02

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special al lui Dinamo, spune cu regret că jucătorii roș-albilor nu s-au înghesuit până acum să se vaccineze. De profesie medic, oficialul dinamovist a făcut deja a treia doză și îi îndeamnă pe toți românii să-i urmeze exemplul. 

Medic generalist, Iuliu Mureşan a vorbit despre situația tragică din România, unde miercuri s-au înregistrat peste 17.000 de noi cazuri și 423 de decese provocate de temutul virus.

La Dinamo nu e un procent mare de vaccinați. Avem vreo 12-13 jucători vaccinați, atât. Noi facem testarea conform protocolului. La testarea de miercurea trecută, toată lumea a fost negativă. Cei vaccinați nu mai fac testul”, a declarat Iuliu Mureșan, în direct la Pro X.

„Îi îndemn pe toți să se vaccineze, e singura soluție pentru a ieși din această situație. Eu m-am vaccinat deja cu a treia doză”, a adăugat Iuliu Mureșan, care a respins cu vehemență teoriile lansate de conspiraționiști. 

Vaccinul a arătat un nivel mare de eficacitate în rândul populației, inclusiv în rândul celor care au diferite afecțiuni. Este un proces sigur și eficient. 

- Organizația Mondială a Sănătății

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării
CORONAVIRUS
Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

Mircea Rednic: „La noi s-a lăsat libertate la mare, la munte”

Într-o conferință de presă recentă, Mircea Rednic a vorbit la rândul său despre situația vaccinaților din echipă. „Puriul” spunea atunci că trei sferturi din jucători s-au imunizat.

„Sunt probleme din cauza noastră, a fost o relaxare totală. Acum începem să ne plâgem de ce se întâmplă. Cât timp nu am antrenat, am fost în Belgia, iar acolo restricțiile s-au menținut. La noi s-a lăsat libertate la mare, la munte, peste tot. Acum ne băgăm pe gât vaccinul. Normal că suntem îngrijorați. Cred că trei sferturi din jucătorii noștri sunt vaccinați”, a declarat Rednic.

Fenomenul acesta de a nu accepta vaccinarea - din teamă, din credința că vaccinul nu este destul de experimentat, că nu suntem cobai etc. - ne-a făcut, de fapt, să devenim o țară de cobai, care probabil va fi studiată. Colegii mei mi-au spus că această mentalitate colectivă de a nu crede în datele științifice este fără precedent în Uniunea Europeană și este un fenomen pe care ar dori să-l studieze și probabil că acest fenomen va primi și un nume. 

- Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia

VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Insolvența nu a scăpat-o pe Dinamo de marea problemă! „Câinii” încă au o datorie uriașă

Prunea explică modul în care se plătesc comisioanele la transferurile lui Dinamo: „Acum se dă o sumă fixă”

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Octombrie 2021, 13:18

Românii nu cred în știință, românii dezgroapă morții și fac din inima lor cafea. Ce să le spui oamenilor ăștia?! E ca și cum ai vorbi cu fauna

forza_csms
forza_csms  •  20 Octombrie 2021, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează