FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

Janos Bokor și-a dat demisia de la Sepsi Sfântu Gheorghe! EXCLUSIV „Principiile mi-au fost încălcate!”

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 11:31

Janos Bokor nu va mai fi președintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe în noul sezon, anunță clubul printr-un comunicat.

„Clubul Sepsi OSK și directorul sportiv al clubului, domnul Bokor János au convenit astăzi, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Domnul Bokor a renunţat la această funcție din motive personale.

Sepsi OSK îi mulţumeşte domnului Bokor János pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată într-un comunicat emis de Sepsi.

BOKOR REACȚIONEAZĂ: „Principiile mi-au fost încălcate”

Janos Bokor a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro în care a explicat motivele care l-au împins s-o părăsească pe Sepsi.

„Vreau să le urez succes băieților. Mă voi bucura când vor câștiga, voi suferi când vor pierde. Asta a fost! Când principiile îmi sunt încălcate, trebuie să fac un pas înapoi. Nu pot accepta.

Fotbalul rămâne în ADN-ul meu, dar acum trebuie să acord mai mult timp familiei pentru că am lipsit din multe momente importante ale copilului meu. Trebuie să mă apuc și de afacere, care a căzut pe planul 3”, a declarat Bokor pentru GSP.ro.

Janos Bokor a fost la Sepsi încă de când echipa era în Liga 4, în 2012.

Vezi și: Ianis Hagi putea ajunge la Dinamo! Lovitura plănuită de Cristi Borcea: „Îl cunosc de la 9-10 ani, știam că va ajunge un fotbalist mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează