FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Jean Vlădoiu, şocat de un eveniment petrecut după ce a fost numit preşedinte la FC Argeş: „Am leşinat, mi-a căzut pixul din mână”

Jean Vlădoiu a revenit la FC Argeș de la finalul lunii decembrie / FOTO: Vlad Nedelea
Jean Vlădoiu a revenit la FC Argeș de la finalul lunii decembrie / FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:56 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 23:06

Jean Vlădoiu a revenit la FC Argeș, de această dată ca președinte de club. Fostul internațional român are o misiune dificilă, să-i salveze pe piteșteni de la retrogradare. Începutul e promițător, cu 4 puncte în două jocuri. 

Misiunea nu-i simplă și din alte motive. Lui Vlădoiu îi este dificil să aducă jucători, mai ales că discuțiile cu intermediarii nu-s ușoare, după cum a dezvăluit într-un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

- La conferința de presă spuneați că nu vreți să faceți jocurile impresarilor, se mai poate și altfel? 
- Așa e, din păcate, ne-am obișnuit altfel în fotbalul nostru. Am întâmpinat probleme de genul ăsta, unii chiar s-au supărat pe mine. Dau un exemplu: aduc un jucător tânăr din Liga a 2-a, care a explodat acolo. Îi ofer șansa de a juca în Liga 1, iar atunci intervine impresarul și îmi zice că are ceva mai bun pentru respectivul jucător. Păi, dacă era așa, copilul nu trebuia să fie deja în pregătire? Însă băiatul era acasă, stătea. O să stea 5-6 luni, poate chiar fără să joace, asta pentru că impresarul cere sume fabuloase. Cum să-mi ceară 500.000 de euro? Am leșinat, mi-a căzut pixul din mână când am auzit. E o mare problemă când un copil semnează cu un asemenea impresar.

- V-au refuzat fotbaliști ca Tudorie, Soiledis, de ce? 
- Au preferat să stea încă 6 luni și să plece de acolo liberi. Deși noi am fi dat o parte din salariu, clubul celălalt ar fi completat. Asta e, din punctul meu de vedere, ar fi fost bine să vină și să joace decât să fie a 3-a soluție la clubul la care sunt acolo. Le e mai comod așa, nu-i poți condamna. Fiecare gândește cum dorește.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Jean Vlădoiu dezvăluie de ce a plecat de la FRF: „Mi-am cumpărat stres”

Un fost campion cu Dinamo șochează: „Am jucat în meciuri trucate! Și n-au fost puține! Voiam să mă las”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează