FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

EXCLUSIV / VIDEO Argentinianul Bautista Cascini susține că UTA Arad nu va avea nevoie de baraj pentru a se salva de la retrogradare: „Bani sunt, hai să fie liniște!”

Juan Bautista Cascini (stânga) s-a întors în România pentru a se lupta cu UTA pentru play-off, dar, în realitate, va trage tare, alături de arădeni, să salveze echipa de la retrogradare.
Foto: Imago
Juan Bautista Cascini (stânga) s-a întors în România pentru a se lupta cu UTA pentru play-off, dar, în realitate, va trage tare, alături de arădeni, să salveze echipa de la retrogradare. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 09:12 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 10:12

Bautista Cascini, 25 de ani, s-a întors în România pentru a se lupta cu UTA pentru play-off, dar, în realitate, va trage tare, alături de arădeni, să salveze echipa de la retrogradare. Argentinianul nu concepe totuși o dramă pentru „textiliști". 

VIDEO. Juan Bautista Cascini: „Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare”

„Ne trebuie o victorie, cât mai repede. Oricum, de trei etape nu mai pierdem, am demonstrat și cu Rapid, un nume mare în România, că putem oferi fotbal bun. Baraj? No, no. Noi ne-am propus play-off la început. Nu ne gândim la baraj, deloc la retrogradare. Avem stabilitate economică, avem lot valoros. Ținta noastră este să avem liniștite ultimele etape din primăvară, să nu avem emoții nici pentru baraj”, a explicat sud-americanul pentru Gazeta Sporturilor.

12 etapeau trecut de la ultima victorie a arădenilor în campionat, dintre care 7 eșecuri

Inițial, a dorit să evite România, după ce a fost și el victima colapsului de la Clinceni. Chiar dacă în trecut a fost pe lista granzilor Ligii 1, este interesat acum doar de obiectivul ardelenilor: „Capul meu e aici. Vreau ce e mai bun pentru UTA, fiindcă e un club care m-a tratat foarte bine. La Clinceni am adunat 6-7 salarii neluate. 

Când am plecat de acolo, am zis că nu mai vreau să revin în România, niciodată! Eram foarte supărat. Când a apărut varianta UTA, am vorbit cu mai mulți jucători care au fost aici, cu Passaglia, de exemplu, toți mi-au spus că Aradul are stabilitate economică, stadion frumos, de aceea am decis să vin aici”. 

Aradul îmi place foarte mult. Oamenii sunt mai calzi, poți vorbi cu ei. E mai bine printre ardeleni, oamenii sunt mai calzi, mai comunicativi" "Doamne, ce efervescență a fost la Buenos Aires la final de decembrie, după succesul mondial. Cum ne strângeam 20-25 de inși într-un local, începea fiesta. Toată lumea cânta și dansa, era emoție multă.

- Bautista Cascini, mijlocaș UTA

Cinci detalii despre Bautista Cascini

  1. Este campion cu APOEL Nicosia, în 2019
  2. A evoluat în grupele Copei Libertadores, primăvara trecută, alături de bolivienii de la The Strongest La Paz. A adunat 5 meciuri și un gol în prestigioasa competiție, în victoria fulminantă, 5-0, cu brazilienii de la Athletico Paranaense
  3. Mijlocașul arădenilor este fiul lui Raul Cascini, fotbalist cu aproape 300 de meciuri pentru Independiente, Estudiantes și Boca Juniors, director sportiv al celor de la Boca Juniors
  4. Pentru Club Estudiantes de La Plata, o grupare importantă a Argentinei, a adunat 28 de meciuri, un gol și un assist
  5. În Liga 1 a jucat pentru FC Botoșani (13 meciuri), Clinceni (49 de meciuri / 9 goluri / 1 assist) și acum UTA (21 de meciuri / 2 goluri / 2 assist-uri).

Citește și:

„Eu am garantat pentru transferurile lui Șut și Cordea” » Ilie Poenaru explică cum Gigi Becali a început să aibă încredere în el, după ce acesta a girat transferurile celor doi jucători de la Clinceni + De ce a refuzat să antreneze la FCSB

5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak", în ciuda faptului că ministrul a anunțat mărirea de 10 ori a amenzii pentru nerespectarea acesteia: „E în contradicție cu aerul european”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează