FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Veste bună pentru suporterii FCU Craiova: vedeta revine la meciul cu FCSB + Câți fani sunt așteptați la stadion

Juan Bauza va reveni în acțiune la meciul cu FCSB // foto: sportpictures.eu
Juan Bauza va reveni în acțiune la meciul cu FCSB // foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 11:55 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:04

Adrian Mititelu Jr., finanțatorul FCU Craiova, a transmis că Juan Bauza (25 de ani) va reveni în acțiune la meciul cu FCSB, din etapa 9 a Ligii 1.

Argentinianul Juan Bauza (25 de ani), care a avut un început strălucitor de sezon în tricoul celor de la FCU Craiova, a ieșit accidentat în meciul din etapa 3 cu FC Voluntari, câștigat de ilfoveni cu 2-1. Mijlocașul de bandă a suferit o entorsă la nivelul gleznei și nu a mai prins minute pe teren în ultima lună și jumătate.

Revenirea sa ar putea avea loc chiar la meciul cu FCSB, unul extrem de important pentru olteni. Acesta este programat sâmbătă, 18 septembrie, la ora 20:00.

Adrian Mititelu Jr.: „Cred că Juan Bauza va evolua cu FCSB”

Întrebat la Pro X despre jucătorii din echipa sa care ar putea face diferența într-un meci, patronul Adrian Mititelu Jr. a spus:

„Dacă ați vorbit de diferență, l-aș nominaliza pe Juan Bauza, care din păcate s-a accidentat la meciul cu Voluntari, în a treia etapă. Cred că la meciul cu FCSB va evolua câteva minute. L-aș menționa și pe Andrea Compagno, atacantul nostru, care a revenit, la fel, după o accidentare. Cel mai buni jucători ai noștri au fost accidentați, din păcate”.

Totodată, Adrian Mititelu Jr. a spus că așteaptă 15.000 de suporteri la meciul cu FCSB.

Adrian Mititelu Jr.: „Tatăl meu nu poate fi fericit”

Mititelu Jr. a transmis și cum a trăit tatăl său, aflat în detenție, ultimele meciuri ale echipei:

Chiar și în detenție, vă dați seama că nu poate fi fericit după 4 etape fără victorie. A trăit cu amărăciune, mai ales că unele meciuri nu trebuia să le pierdem sau să facem egal. La Mioveni am avut gol valabil anulat și am ratat 3 ocazii mari singur cu portarul, cu Farul luăm gol în minutul 84 dintr-un penalty controversat și ne egalează. Am avut ghinion meci de meci”.

FCU Craiova are doar două victorii în primele 8 etape ale sezonului. Oltenii nu au mai câștigat de 4 meciuri, în ultima rundă fiind învinși de FC Argeș, scor 0-1. Cu doar 8 puncte, alb-albaștrii ocupă locul 12.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ionuț Chirilă recunoaște negocierile: „Voi semna! Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite”

Rapid, dezmembrată! » Adversarele să ia notițe: cum anihilezi un bloc defensiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
jony_10
jony_10  •  16 Septembrie 2021, 17:00

Bilete împărțite gratis numai sa aibă și ei suporteri.... Iar ce e cu bani 10 lei la peluza și 20 la trib 2 pai și astea aproape tot moca sunt. Vai de voi.

tivireli
tivireli  •  15 Septembrie 2021, 23:23
Postat de Eugen Pan pe 15 Septembrie 2021, 12:54

ce suporteri mai au facaturile astea cu fotbal de maidan ca la ultimul meci abia s-au strans 250..plus zombi sw la sud in jur de 500

Mai Bulă, când mă vei vedea pe mine la voi, atunci sa intri si tu aici. Nu ai cu cine sa comentezi acolo? Te cred. Dar asta e, ai ales Clona, stai omule acolo la Clona, și ceartă-te singur. Dă-te cu capul de pereți.

george.br
george.br  •  15 Septembrie 2021, 21:38
Postat de davidgraham pe 15 Septembrie 2021, 20:35

M-am uitat pe Eventim. Mititelu a cumparat masiv la T2 ...se vad niste linii drepte pe acolo ... iar vrea sa dea bilete gratis. A lasat liber si pentru copiii sub 14 ani. Iarasi vrea sa lase falsa impresie cu oameni adusi cu arcanul.

Bai Clonache... tu vorbesti despre naravuri ale Clonei din Mogosoaia. Acolo la voi se practica d-astea. Hai, ia-ti viteza la voi la Primarie!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează