FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Jucătorii Astrei nu mai suportă situația de la club: "Ne-am simțit păcăliți, înșelați"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 18:06

Astra e lider în Liga 1, însă are mari probleme financiare, majoritatea jucătorilor fiind neplătiți de mai multe luni.

Acest lucru a fost confirmat și de Florin Lovin, mijlocașul în vîrstă de 33 de ani al giurgiuvenilor, care a vorbit despre acest subiect și recunoaște că mulți dintre colegii săi s-au simțit înșelați.

"Cu siguranță nu se mai poate continua ca pînă acum. Mulți jucători s-au simțit păcăliți, s-au simțit înșelați de ce s-a întîmplat pînă acum. Trebuie tras un semnal de alarmă. Pînă la începutul campionatul va trebui să ne punem la punct. E mare păcat să ai o echipă pe primul loc și să nu faci eforturi pentru a rămîne acolo.

Discuția despre intrarea Astrei în insolvență a fost pe buzele noastre. Din ce am înțeles eu, clubul e cît de cît la zi cu plățile pentru instituții. Știu că s-au stins multe datorii față de impresari, față de foștii jucători, de aici a venit colapsul financiar la Astra. Acest fapt nu scuză conducerea de ceea ce se întîmplă acum", a spus Florin Lovin la Dolcesport

PARADOXUL LIGII 1: "Ori iei salariul și nu primești primele, ori invers, ori nu primești nici un ban"

"La cluburile din Liga 1 ba iei salariul, dar nu-ți iei primele, ori nu iei salariul, dar primești primele, ori nu primești nimic. Noi chiar dacă nu luăm banii măcar sîntem pe primul loc. Decît să mă bat la retrogradare, mai bine să fiu pe primul loc și să nu iau banii pentru un moment.

La Chiajna cred că a fost singura echipă din România la care am luat salariul la zi. Dar și acolo au fost probleme cu primele. Nu cred că există vreun club în România care să fie corect în totalitate. Poate, poate doar Academia lui Gheorghe Hagi. Așa e în România. Un an iei campionatul, apoi te desființezi sau te bați la retrogradare", a adăugat Lovin.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
travka
travka  •  29 Decembrie 2015, 23:56

cum ma lovine ca in articolul precedent ziceai ca e mai rau la Steaua decat la voi, pai la Steaua un jucator ca Tade sau Chipciu castiga cat tot lotul Astrei, cu diferenta ca ala chiar ia banii nu joaca degeaba ca voi, bursucu negrulae e pa, e arestat, popriri pe conturi, suspendare Uefa, la revedere si cu Astra

dumiwow
dumiwow  •  29 Decembrie 2015, 23:22

Bine ai grait Neculaescu Mircea ...perfecta dreptate ai :)....un oparit sumudica ala.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Decembrie 2015, 22:24

pai ascultati-l pe mascariciul de sumudica si stati acolo pana nu va mai ia nimeni, prostilor!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează