FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, speriați de situația din club: „Mă întreabă mereu de faliment și de ce se întâmplă”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 12:44 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 12:56

Jucătorii lui Dinamo au primit o parte din restanțele financiare, dar sunt în continuare îngrijorați de situația din club.

Impresarul Florin Manea a vorbit despre Dinamo și spune că jucătorii ar fi primit o parte din salariile restante, dar Diego Fabbrini, mijlocașul reprezentat de el, este în continuare îngrijorat de probleme financiare.

„Problemele financiare apasă și contează foarte mult atmosfera în echipă. Au intrat o parte din bani. Mai au restanță 2-3 luni, Mi se pare că au încasat doar pe iulie. Diego Fabbrini mă sună și mă întreabă El mă întreabă mereu de faliment, ce se întâmplă, dacă e adevărat ce se întâmplă în presă. Apasă această situație.

Prietenia mea cu el nu are legătură cu ceea ce spun. Dacă se continua așa, atunci trebuie să fie schimbat. Poate nu există chimie între el și jucători.

Nu cred că trebuie să fie demis Cosmin Contra, dar dacă continua așa, orice club se gândește la asta. El are un lot foarte bun la Dinamo, nu putem să spunem că jucătorii nu au valoare, dar au nevoie de omogenitate”, a declarat Manea pentru Prosport.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Juniorii lui Dinamo în aer! Un nou episod jenant pentru clubul din „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV. Cosmin Contra a spus tot despre relația cu șefii spanioli ai lui Dinamo: „Viața merge înainte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno
creeperno  •  29 Octombrie 2020, 22:56

Pana ajungeti pe loc de playoff, mai bine ramaneti cu un mare 0 pana la 3 luni de restante si sa fiti platiti cu maxim o luna. Daca ajungeti pe loc de playoff, primiti toate restantele

100550221766435
Titi Suru  •  29 Octombrie 2020, 15:12

in primul rand .. jucatorii ar trebui sa fie ''ingrijorati'' ... de ceea ce joaca !!iar ''valoarea'' trebuie sa o demonstreze IN TEREN .. nu prin interviurile impresarilor !!SA JOACE CU ASTRA .. sa-i BATA si sa arate ca au valoare !!.. ca pana la urma .. nu gurita intra pe teren!!

557359368547447
Florin Alexandru  •  29 Octombrie 2020, 14:54

Zici "contra" si te gandesti la Liga a-2-a.Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează