FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna iulie

Articol de , - Publicat luni, 01 august 2022 14:21 / Actualizat luni, 01 august 2022 15:41

„Cei mai buni”, proiectul Gazetei Sporturilor, revine după o lună de pauză competițională în fotbalul românesc, iar astăzi pornim procedura de vot pentru acordarea trofeelor „Jucătorul lunii iulie” și „Antrenorul lunii iulie”.

S-a terminat vacanța, s-au reluat competițiile interne și internaționale, iar actorii principali, jucătorii și antrenorii, au dat drumul la treabă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În România s-a decernat deja Supercupa, în cupele europene cele patru echipe românești se luptă pentru accederea în grupele Conference League, iar în Liga 1 bătălia e mai acerbă ca niciodată.

Gazeta Sporturilor deschide azi procedura de vot în proiectul „Cei mai buni”. Și, ca de fiecare dată, trebuie să stabilim „Jucătorul lunii iulie” și „Antrenorul lunii iulie”. Câștigătorii vor fi aleși ca și până acum împreună cu voi, publicul Gazetei, dar și cu cinci specialiști din fotbal. Puteți vota astăzi pe site-ul GSP.ro, în sondajele speciale. Până acum, nouă jucători și nouă antrenori și-au trecut în CV trofeul GSP.

Jucătorul lunii iulie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul „Jucătorul lunii iulie”, Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Alexandru Ioniță II (Rapid). O mare promisiune în urmă cu câţiva ani, Ioniţă a tot amânat momentul trecerii spre certitudine. Cu Mutu pe bancă, mijlocaşul giuleştenilor și-a recăpătat dorința pentru fotbal și este pe drumul cel bun. A avut o evoluţie lăudabilă cu FCSB (pasă decisivă) şi a decis meciul cu CSU.
  • Juan Bauza (FCU Craiova). Craiova lui Croitoru este una dintre cele mai frumoase echipe din acest început de sezon, iar un rol esenţial în imaginea creată îl are argentinianul Bauza, cel care a încântat cu driblingurile şi pasele sale. Acesta deja și-a trecut în cont și două assist-uri.
  • Marius Ștefănescu (Sepsi). Cu două goluri (O. Ljubljana și FC Argeș), dar şi două pase decisive în iulie, tânărul mijlocaş al covăsnenilor rămâne om de bază în echipă și a contribuit din plin la rezultatele pozitive reuşite de Sepsi în acest început de sezon competiţional.
  • Ciprian Deac (CFR Cluj). Deşi CFR lasă impresia că nu mai are forţa din ediţiile precedente, decarul clujenilor rămâne la înălţime. Un lider, un jucător care dă totul pentru echipă și luptă meci de meci pentru victorie. Astfel, în cele 8 jocuri disputate în iulie, a reuşit 3 goluri (FCU Craiova, Inter d'Escaldes și CS Mioveni) şi 4 pase decisive.
  • Gabriel Debeljuh (CFR Cluj). Croatul rămâne principalul pericol din atacul clujenilor. A înscris de trei ori în iulie: două dintre goluri fiind reuşite în campionat, cu CS Mioveni, unde a ajuns la 36 de reuşite în 101 partide. Acesta are un gol și cu Inter d'Escaldes în Conference League.

Pe lista preliminară au mai fost: J. Morais (Rapid), Târnovanu (FCSB), H. Moldovan (Rapid), N. Păun (Sepsi), I. Filip (U Cluj), B. Mitrea (Sepsi), Ad. Bălan (U Cluj) și Bertrand (FC Argeș).

Antrenorul lunii iulie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul „Antrenorul lunii iulie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Cristiano Bergodi (Sepsi). Italianul a adus al doilea trofeu la Sf. Gheorghe şi a calificat echipa în premieră în turul următor din Europa. În campionat elevii săi sunt neînvinşi, au cel mai bun atac și arată o formă fizică bună, dovadă fiind faptul că toate cele 7 goluri înscrise au fost reuşite în repriza secundă.
  • Adrian Mutu (Rapid). Deşi programul din primele trei etape a fost unul dintre cele mai grele din istoria clubului, giuleştenii au arătat că au forță și valoare! Au câştigat cu FCSB (2-0) și CSU Craiova (1-0) şi au fost la un pas de a pleca neînvinşi şi din Gruia, unde au ratat un penalty în prelungiri.
  • Gheorghe Hagi (Farul). Farul a pornit bine în noul sezon, cu gândul la play-off și, de ce nu?, la titlu. Jocul echipei se apropie de stilul Viitorul, iar fanii apreciază asta, stadionul fiind plin la partidele jucate acasă. Pentru „Rege”, ediţia curentă e şi o nouă luptă a sa pentru relansarea mai multor cariere de jucători.

Pe lista preliminară au mai fost: Teja (FC Botoșani) și M. Croitoru (FCU Craiova).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Citește și:

Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV
DIVERSE
Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV
VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU CRAIOVA 1-1
VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
misu50
misu50  •  02 August 2022, 09:42

Ma mira cati "rapidisti" citesc GS!!

rav410wrc
rav410wrc  •  02 August 2022, 00:13

Cipri Deac, Dan Penalty, balajLutu si RadioErevan, cei mai "tari" jucator, antrenor, tov. presedinte, respectiv club !! ;)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează