FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reghecampf reacționează după momentul cu Rădoi și Ivan: „Asta face el la cornere la Craiova”

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 11:52 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 12:05

Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la CSU Craiova, a vorbit despre momentul care l-a avut în prim plan pe elevul său, Andrei Ivan.

  • CONTEXT: Înainte de meciul cu Armenia, reporterul special GSP Marius Mărgărit a ținut să lămurească, în timpul conferinței, subiectul Andrei Ivan. Au fost declarații contradictorii după Germania - România, scor 2-1. Selecționerul Rădoi a transmis clar că Ivan știa că trebuia să îl marcheze pe Muller, însă fotbalistul a dat de înțeles că nu știa că el era responsabil
  • De asemenea, jurnalistul Mihai Mironică a observat pe transmisiunea live a partidei că fotbalistul făcea semne disperate către colegi să îl marcheze pe fotbalistul neamț.
  • Întrebat în conferința de azi despre aceste lucruri, Rădoi a părut deranjat și l-a chemat lângă el la microfon pe Ivan, care nu se afla în acel moment în sală, pentru a le spune jurnaliștilor punctul lui de vedere.

Antrenorul spune că doar Rădoi poate explica acel moment, de la conferința de presă, și că la CSU Craiova, Ivan are un alt rol la cornere.

Reghecampf, după momentul cu Rădoi și Ivan: „Doar el poate explica de ce a procedat așa”

„Nu vreau să dezvolt prea mult subiectul cu Rădoi şi cu Ivan, deoarece nu am toate informațiile şi ar însemna să speculez. Doar Rădoi poate explica de ce a procedat aşa. Pe Ivan încă nu l-am întrebat, dar am să o fac, atunci când o să-l felicit pentru ce au realizat pentru România în aceste două meciuri.

Dar ca să-i răspund lui Rădoi, la Universitatea Craiova Ivan ia coltul scurt la cornere. Fiecare antrenor are strategia lui. Nu ştiu ce au vorbit înaintea meciului, când l-au trimis pe teren, ce i-au strigat înaintea cornerului.

Personal mi-a plăcut ce am văzut la meciurile cu Germania şi cu Armenia. OK, cu Germania a fost înfrângere până la urmă, dar faza de apărare mi s-a părut aproape de perfecţiune. Reţineţi, nu vorbesc doar de apărători, ci de modul în care toată echipa a interpretat partitura defensivă”, a spus Reghecampf, potrivit digisport.ro

Da, am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să îl marchez. Nemții au venit cu 7 jucători în careu și a rămas unul liber
- Andrei Ivan

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și:

Cornel Dinu, cel mai dur atac la adresa lui Mirel Rădoi: „Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj”

Dacă azi ar fi tragerea la sorți a barajului, am putea întâlni Spania sau Portugalia! În deplasare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ali.bec
ali.bec  •  13 Octombrie 2021, 16:50
Postat de mama_lu_iosiv_iubeste_negrii pe 13 Octombrie 2021, 14:11

Si crețarul asta de iosif il iubeste pe MM, a zis *** ca sa castife fcsb campionatul !! ***

Complicat, deoarece mm *** cu care și-a petrecut niște ani de zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696679090441661
Eugen Pan  •  13 Octombrie 2021, 16:28

ivan alearga ca o gloaba schioapa.plus din 50 ocazii clare da un gol.punctum.gata stergeti subiectul

149589680064099
Ruben Chis  •  13 Octombrie 2021, 14:49

aluat ,basca ,faget ,iosif *** !!!!fecesebisti vechi ,cei mai prosti postaci de pe site ,mai mergeti pe la scoala !!!!!!!!felicitari GARAGANDI!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează