FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - CFR 1-0

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu salută ultima decizie luată de Mirel Rădoi: „Trebuia să se facă de mult timp mutarea asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 09:42

CFR Cluj a pierdut în deplasare cu Lazio, scor 0-1, în penultima etapă a grupelor Europa League. Dan Petrescu crede că naturalizarea lui Billel Omrani (26 de ani) ar fi o mutare inspirată pentru naționala României.

  • CFR Cluj are două variante pentru calificarea în șaisprezecimile Europa League. Să obțină cel puțin un punct cu Celtic în ultima etapă sau Lazio să piardă în deplasarea de la Rennes.

Selecționerul Mirel Rădoi a recunoscut interesul pentru naturalizarea lui Billel Omrani, atacant la CFR Cluj, și a lui Dumitru Cardoso (28 de ani), jucătorul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș.

„Ar fi bine pentru naţionala României să-l avem pe Billel, dar nu e problema mea, cred că altcineva trebuia de mult timp să facă această mişcare. Şi mai sunt în România jucători foarte buni care ar putea să joace pentru naţionala României, iar la CFR avem câţiva jucători străini care şi-ar dori să joace la naţionala României. Gândiţi-vă şi voi care sunt, nu e aşa de greu”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

3.000.000 de euroeste cota lui Billel Omrani conform transfermarkt.de

VEZI ȘI: 

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu: „Meritam victoria! Steaua a luat vreo cinci aici, noi doar unul” + pesimism pentru meciul decisiv: „Avem șanse mici cu Celtic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
859779594095355
Nick Rasu  •  29 Noiembrie 2019, 12:53

Doua variante...sa ia CFR un punt si Lazio sa piarda...si daca Lazio face egal???? nu se califica tot CFR...prea greu sa ganditi... oricum CFR nu merita sa se califice..nu au putut un egal cu echipa a doua a lui Lazio...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează