FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI 0-1

Liviu Ciobotariu a făcut marele anunț, după ce a terminat cu Voluntari pe locul 4: „Le-am transmis deja jucătorilor”

Liviu Ciobotariu / Sursă foto: GSP
Liviu Ciobotariu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 23:10 / Actualizat marti, 24 mai 2022 00:19

La finalul meciului cu FC Argeș, câștigat de echipa sa cu 1-0, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a anunțat că e hotărât să continue pe banca ilfovenilor și în sezonul următor. Discuții decisive vor avea loc zilele viitoare, după ce, inițial, clubul nu-i oferise prelungirea contractului. 

„Mâine mă văd cu domnul Bălănescu, vom vedea ce se va întâmpla.

Le-am spus jucătorilor că în mare parte lucrurile sunt în regulă, le-am transmis deja programul de vacanță. Mai e de rezolvat o simplă formalitate”, a spus Liviu Ciobotariu, la microfonul Prima Sport, la capătul unui sezon în care echipa sa a terminat pe locul 4 și a jucat finala Cupei României, pierdută în fața lui Sepsi, 1-2. 

FC Argeș - FC Voluntari 0-1. Neputincioși! Piteștenii se despart de play-off cu un nou eșec! FC Voluntari termină pe locul 4
FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI 0-1
FC Argeș - FC Voluntari 0-1. Neputincioși! Piteștenii se despart de play-off cu un nou eșec! FC Voluntari termină pe locul 4

Liviu Ciobotariu, concluzii după victoria cu FC Argeș: „Sunt mândru de jucătorii mei!”

„Am venit pregătiți fizic, pregătiți tehnico-tactic, am venit la Pitești hotărâți să câștigăm jocul, chiar dacă aveam nevoie de un singur punct pentru a ne asigura locul 4. Când înscrii repede, ai alt moral, alt spirit. 

Jucătorii mei au fost foarte concentrați. Nu s-a gândit nimeni la vacanță, toată lumea a conștientizat că trebuie să ocupăm locul 4. Vreau să le transmit jucătorilor că sunt mândru de ei! Anul trecut, ne pregăteam de baraj pentru a fi sau a nu fi în prima ligă, iată că acum încheiem sezonul pe locul 4. A fost un sezon greu, cu multă încărcătură. Ne-am autodepășit în multe rânduri și e meritul întregului grup.

VIDEO Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB, după finala Cupei: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO FC Argeș - FC Voluntari 0-1. Neputincioși! Piteștenii se despart de play-off cu un nou eșec! FC Voluntari termină pe locul 4

VIDEO Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă la final de campionat: „S-a ales praful în ultimii 10 ani” + Știe cine va lua titlul în sezonul următor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Sparta66
Sparta66  •  24 Mai 2022, 13:52

bobin ! prostovan ai fost prostovan ai ramas.

bobin
bobin  •  24 Mai 2022, 00:45

Bravo, bravo hai succes si la anu', ca sefii de la Cluj au nevoie de voi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează