FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Echipele-surpriză din Liga 1 care îl tentează pe Loți Boloni: „N-am nevoie să fiu în lumina reflectoarelor, am fost destul”

Loți Boloni nu exclude o revenire în România / Sursă foto: Twitter@GentOfficial
Loți Boloni nu exclude o revenire în România / Sursă foto: Twitter@GentOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 10:08 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 10:26

Ladislau Boloni, 69 de ani, proaspăt instalat la Metz, în liga secundă din Franța, a fost întrebat dacă ia în calcul să mai lucreze vreodată în fotbalul românesc. Reputatul tehnician, care a fost la un pas să preia naționala în ianuarie, a răspuns afirmativ și a numit echipele de club din Liga 1 unde ar fi dispus să lucreze.

Ladislau Boloni nu s-a înțeles cu Burleanu pentru a redeveni selecționerul „tricolorilor”, iar acum a prins un nou contract în Franța, după 11 ani de pauză. Deși negocierile cu FRF i-au produs lehamite, Loți încă se gândește că va mai prinde un contract în România.

Boloni: „N-am nevoie să fiu în lumina reflectoarelor, am fost destul”

„De ce nu? Sigur, eu nu am închis niciodată poarta. Am intenția totuși să închid odată cercul, asta înseamnă că trebuie să mă duc acasă. Acasă înseamnă România! Și mai mult, acasă este Târgu Mureș. Dar acasă poate fi echipa națională sau altceva, și când spun asta poate fi doar o echipă din prima divizie.

Am câteva echipe, nu ascund faptul că Sepsi este o echipă simpatică pentru mine și vă închipuiți de ce. Tot la fel de simpatic îmi este și domnul Iftime, pe care l-am cunoscut în Franța. Aș putea să mă duc la asemenea echipe, nu neapărat din prima linie, nu am nevoie să fiu în lumina reflectoarelor, am fost destul”, a declarat Boloni zilele trecute, la „Digi Sport Special”. 

Loți Boloni, oficial la FC Metz

Ladislau Boloni a semnat săptămâna trecută cu FC Metz, club retrogradat în Ligue 2. Românul se întoarce astfel în Franța după mai mult de un deceniu. În 2011, a pregătit-o cinci luni pe Lens, în Ligue 1.

Boloni are obiectivul de a o readuce în sezonul viitor pe Metz (a terminat pe locul 19 din 20, la un punct de baraj) în Ligue 1.

Tehnicianul român era fără contract din mai 2021, după ce s-a despărțit de Panathinaikos, pe care a lăsat-o pe locul 5 în Grecia, și a refuzat oferta federației de la București de a-i pregăti pe „tricolori” pentru Nations League.

7 trofeea cucerit Laszlo Bölöni ca antrenor: 3 la Sporting Lisabona, 3 la Standard Liège și unul la Al-Jazira (Emirate)

Ultimele două experiențe din Franța au fost scurte și dureroase pentru Boloni:

  • La Monaco a rezistat cinci luni, iunie - octombrie 2006, fiind demis când monegascii erau pe 19 (din 20) și atmosfera era încinsă pe „Louis II”;
  • La Lens a stat un retur, tot cinci luni, ianuarie - mai 2011. Chemat de urgență, pentru a-i salva pe roș-galbeni, nu a reușit să evite retrogradarea cu „Sang et Or”.

VIDEO Attila Hadnagy: „Dioszegi visa să-l aducă pe Boloni la Sepsi”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cum l-a convins Mititelu pe Marius Croitoru să vină la FCU Craiova: condiții cum n-a mai avut până acum!

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
execsfinancialservice
execsfinancialservice  •  30 Iunie 2022, 22:46

Ai nevoie de ajutor financiar? Te afli într-o criză financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Ai nevoie de fonduri pentru a-ți stinge datoria sau pentru a-ți achita facturile?, cu împrumut garantat 100%, oferim împrumuturi în (euro, lire, dolari.) rata dobânzii aplicabilă tuturor împrumuturilor este de (2%), dacă ești interesat ajunge la noi acum: * Îmbunătățirea locuinței * Inventator de împrumuturi * Împrumut de consolidare a datoriilor * Credite pentru afaceri *Imprumuturi personale. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail; [email protected] Contactați-ne astăzi și veți fi bucuroși să faceți afaceri cu noi. Serviciul executiv

execsfinancialservice
execsfinancialservice  •  30 Iunie 2022, 22:45

O zi buna. Ai nevoie de ajutor financiar? Te afli într-o criză financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă stinge datoria sau pentru a vă plăti facturile? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Iată șansa ta de a obține un serviciu financiar de la compania noastră. Oferim următoarele finanțări persoanelor fizice. *IMPRUMUTURI PERSONALE, *CRUMURI DE CONSOLIDARE DATORIILOR, *CAPITAL DE RISC, *CREDIT DE AFACERI, *CREDIT EDUCATIV, *IMPRUMUT PENTRU CASA *CREDIT AUTO *CRUMURI HOTELURI *SI MULTE ALTELE. *Finanțe de afaceri și multe altele: și multe altele la rata dobânzii de 2%; Contactați-ne prin e-mail; [email protected] Serviciul executiv

dandana
dandana  •  25 Iunie 2022, 09:53
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Iunie 2022, 15:50

...ce ne intereseaza de cariera astuia ...omul ne a lasat si a fugit dupa bani ...nu trebuie sa avem incredere in el ...nu o sa mai antreneze niciodata in Romania ...nimeni nu crede gogosile lui ...

Și tu ești de-al lui?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează