FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - AS ROMA

Lovin a surprins pe toată lumea la conferința de presă: "Avem cel mai bun lot din Liga 1" » Ce fac jucătorii Astrei înainte de fiecare meci

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 16:54

Florin Lovin a surprins la conferința de presă înaintea meciului cu AS Roma, care e mâine, de la ora 20:00, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. Mijlocașul Astrei e convins că echipa sa are cel mai bun lot din campionat, chiar dacă în prezent campioana României e abia pe locul 9, la mare distanță de primele clasate. 

"Lotul Astrei este de departe cel mai bun din campionat. Locul pe care îl ocupăm e clar că nu e cel meritat. Sperăm să prindem play-off-ul.

Dacă ne vom câștiga meciurile nu avem cum să ratăm acest obiectiv. Noi mereu câștigăm când nimeni nu se așteaptă și pierdem la fel, când nu crede nimeni", a zis Florin Lovin la conferința de presă.

...cum se motivează jucătorii Astrei: "Înainte de fiecare meci spunem o rugăciune în vestiar. Îmi doresc din tot sufletul să o spunem mai cu patos înaintea meciului de mâine", a mai zis fotbalistul Astrei. 

Astra ocupă locul 9 în Liga 1 după 19 etape, având doar 23 de puncte, cu unul peste FC Voluntari și cu 5 până la Dinamo, care ocupă în prezent locul 6, ultimul care duce un loc de play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
juliusmad
juliusmad  •  07 Decembrie 2016, 19:17

Cel mai bun lot din romania pe locul 9....in romania :))). Lovin s-a molipsit de prostie de la ninel

chromophobia
chromophobia  •  07 Decembrie 2016, 18:36

Dupa rugaciune,Lovin se mai roaga alaturi de ceilalti:"Doamne ajuta-ne sa fie prezenti in tribune cei 800 de suporteri romani si sa arunce brichete in arbitru ca sa puna capat meciului si sa ne dea UEFA 3-0!"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează