FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovin, fermecat de atmosfera creată de suporterii Stelei la meciul legendelor: "Fanilor le era dor să cânte pentru cineva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 20:28

Florin Lovin a fost prezent la partida caritabilă dintre Steaua 2006 și Steaua 1986 și a rămas plăcut surprins de atmosfera creată de suporterii veniți în Sala Polivalentă.

"Chiar am vorbit cu Mihai și era emoționat. Nu mai contează titlul câștigat cu Astra, important e că suntem aici pentru Mihai. Fanilor Stelei le era dor să cânte pentru cineva.

Trebuie să constatăm cu tristețe că din ce în ce mai puțini oameni sunt în tribune în Liga 1. Trebuie să facem ceva. Practic doar cu astfel de suporteri în spate poți trece peste momentele dificile. Vom putea să mai ajungem într-o semifinală de cupă europeană abia atunci când acea echipă va avea constant 50.000 de suporteri în spate", a declarat Lovin la Digisport.

"Sper să se rezolve problemele Stelei și să revină în Ghencea pentru că aceea e casa tuturor steliștilor"
Dorin Goian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2016, 23:57
Postat de 60old pe 09 Mai 2016, 22:15

Sau daca schimbi la un BMW siglacu una de la Dacie inseamna ca nu mai ai BMW?

dar daca la o dacie pui sigla de bmw....ai un bmw model 2016? ia gandeste-te putin, ce firma serioasa si-a schimbat COMPLET logo in ultimii 50 de ani? Coca Cola? IBM? Nu prea....cand aia in America anilor 80 au facut o schimbare (aproape insesizabila) la formula Coca Cola au fost aproape de faliment. De abia dupa ce s-au intors la formula originala si la logo pe care l-au avut timp de 100 de ani compania a reinceput sa fie profitabila. Gandeste-te un pic si la asta...Una este un redesign al stemei si alta e sa pui cruci si alte nebunii (care oricum il vor scoate din Europa cu asa steme ca deh...el nu prea stie legea)

60old
60old  •  09 Mai 2016, 22:15

Sau daca schimbi la un BMW siglacu una de la Dacie inseamna ca nu mai ai BMW?

60old
60old  •  09 Mai 2016, 22:04
Postat de Daniel Tudora pe 09 Mai 2016, 21:57

Bai faxx pentru sa înțelegeți ca asta numai la România noastră se întâmplă echipa aia din 2006 tot de Becali a fost condusa și atunci când nu comentați nimic și acum de ce nu mai susțineți echipa.De ce? Ce a făcut armata în tot acești ani? Dacă îți cumperi o mașină BMW de exemplu și după câțiva ani vin aia de la uzina și îți cer bani pe emblema de la BMW dublu sau triplu de cat ai dat pe mașină ce faci o cumperi sau spui ca poate să-și ia emblema și sa și-o bage în c.r ca tu îți pui o emblema care vrei tu.

Referitor la BMW :)))) Pai problema poti sa o pui si altfel. Daca in 1990 ti-ai luat BMW iar in 2000 sau 2006 fabrica da faliment si dispare de pe piata sau o cumpara alt brand si ii schimba si marca, tu nu mai ai BMW?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează