FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, avertizat că-l poate distruge pe Octavian Popescu: „Lui Coman i-a pus clauză 300 de milioane. Acum zice că trebuie să se lase”

Un fost campion cu FCSB, acuze la adresa lui Gigi Becali: „Are exact același discurs, se tot repetă”
Un fost campion cu FCSB, acuze la adresa lui Gigi Becali: „Are exact același discurs, se tot repetă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 14:28 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 16:06

Florin Lovin, fost campion în Liga 1 cu FCSB și Astra Giurgiu, a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali. Fostul mijlocaș consideră că Becali a contribuit la decăderea lui Florinel Coman, prin discursul său.

Lovin crede că patronul de la FCSB nu s-a învățat minte, iar declarațiile sale la adresa lui Octavian Popescu ar putea să îi facă rău tânărului fotbalist.

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după ce Dorin Șerdean a devenit noul acționar majoritar la Dinamo: „Aparent, nu este niciun impact”
DINAMO
Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după ce Dorin Șerdean a devenit noul acționar majoritar la Dinamo: „Aparent, nu este niciun impact”

Florin Lovin: „Are același discurs, se tot repetă”

„Coman, când a venit la FCSB, cel mai important lucru, clauză de 300 de milioane. «N-a mai avut România niciun fotbalist ca el, poate să se supere Hagi pe mine», cum spunea? Exact același discurs, se tot repetă. Acum ne spune după câțiva ani că Florinel Coman trebuie să se lase, că nu-i mai stă capul la fotbal. 

Dar el nu știe că indirect a contribuit și el, iar o mare parte din vină îi aparține și lui. Cu astfel de declarații, cu astfel de lucruri spuse, numai rău le faci jucătorilor”, a spus Florin Lovin la Pro X.

Florin Lovin: „Trebuie să înveți din greșeli, lucru care la FCSB nu se întâmplă niciodată”

„Octavian Popescu e clar cel mai bun jucător din România în momentul de față. Nu doar că e tânăr, dar demonstrează prin execuții, prin felul în care joacă, însă au mai fost mulți alții ca el în trecut. Ca multe alte lucruri, patronul FCSB-ului nu se învață și nu realizează cât rău îi fac astfel de declarații lui Octavian Popescu. 

Să impui un jucător la echipa națională, doar rău poți să-i faci, bine n-ai cum. Acel jucător, dacă într-adevăr este bun și antrenorul îl vrea, oricum îl va lua, nu că-i spui tu, Gigi Becali, să-l ia pe Octavian Popescu la echipa națională.

Pui o mare presiune pe el. Când va fi chemat la echipa națională, el dă de altă echipă, de alți colegi. Și atunci probabil că randamentul său nu va fi același ca la FCSB, plus că Liga 1 nu mai are un nivel foarte înalt, iar când joci cu fotbaliști care nu sunt de nivel internațional, iar e altă poveste. Să spunem că îl cheamă, va juca, nu are cum să aibă același nivel. 

După o evoluție, două, trei, vom spune că ăsta a fost și Octavian Popescu. Trebuie să înveți din greșeli, lucru care la FCSB nu se întâmplă niciodată. Mereu există jucători de 50 de milioane, de 70, cu clauză de 300 de milioane și, de fapt, pleacă pe 2-3 milioane, dacă pleacă”, a mai spus Lovin, conform sursei menționate.

Citește și:

CFR Cluj, 4 transferuri dintr-o lovitură » Pe cine a adus trupa lui Dan Petrescu

Fotbalistul lui FCU Craiova, convocat în premieră la echipa națională! Dar nu la cea pe care o dorea el!:)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andreif
andreif  •  09 Martie 2022, 17:26

Lovin devenit cel mai tare impresar poarta de grija lui Becali!Lovin care si a terminat cariera la Astra ii da sfaturi lui Becali si nu celor de la Astra!!!!Ce boala o avea atia care tin ei cu tot dinadinsul sa l sfatuiasca pe Becali???

cip1978
cip1978  •  09 Martie 2022, 16:12

Management ciobănesc....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează