FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 5-1

Lovin îl contrazice pe Șumudică: "Nu penalty-ul din prima repriză a făcut diferența! Jucătorii sunt de vină"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 22:39

Marius Șumudică l-a atacat dur pe centralul Florin Rusandu la pauza meciului dintre CFR Cluj și Astra, când scorul era 1-1. DETALII

Tehnicianul suspendat al campioanei a văzut un penalty clar la Teixeira, însă Florin Lovin îl contrazice pe antrenorul său și spune că nu acea fază a stabilit echipa câștigătoare.

"Când iei bătaie cu 5-1 trebuie să fii bărbat și să recunoști că echipa adversă a fost mai bună. Noi, jucătorii, suntem vinovați, nu antrenorii, nu arbitrii. Sunt unele zile în viața de fotbalist când îți iese totul sau nimic. Azi nu ne-a ieșit nimic. Trebuie să analizăm foarte bine această înfrângere.

Nu cred că acel penalty pe care probabil ar fi trebuit să-l primim în prima repriză ar fi schimbat ceva. Să nu uităm că un penalty se poate și rata. Nu ai cum să spui asta când pierzi cu 5-1. Eu recunosc că CFR a fost mai bună. Dacă luam bătaie la un gol, două diferență puteam da vina pe arbitrii, dar așa e imposibil", a declarat Florin Lovin la Digisport.

Scorul final a fost 5-1 în favoarea celor de la CFR Cluj.

"Arbitrii mi-au spus că se poate să fi greșit. Problema e că în prima repriză s-a greșit împotriva noastră, iar în a doua repriză la fel. Au fost două interpretări greșite împotriva noastră. Mie mi s-a părut că arbitrajul a fost destul de slab. Nu neapărat că a fost împotriva noastră, dar a fost slab" Daniel Niculae

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
444001919101397
Florean Andrei  •  22 August 2016, 11:24

Întrebarea zilei: - dacă CFR a dat cinci goluri Astrei atunci, câte goluri o să-i dea rezervele lui WH ?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  22 August 2016, 08:41
Postat de gicab pe 22 August 2016, 07:18

Tu esti suporter fcsb adevărat... Bravo ți-e.

si tu esti arhetipul de suporter dinamovist

vasy86le
vasy86le  •  22 August 2016, 08:31
Postat de daweroirl pe 22 August 2016, 00:33

cum naiba te poti numi suporter mimamo cata vrem intr-o saptamana ai tinut cu trei echipe ,MC ,Astra si mimamop ,*** ,huoooo !

Tu cum te poti numi suporter fcsb/steaua cand in fruntea echipei sunt 2 condamnati si antrenor e un manelist infect, ingamfat, plin de ifose si mai are si o sotie *** care e impresara multor jucatori ai echipelor adverse, si mai aveti si sponsor o casa de pariuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează