FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovin, impresarul lui Budescu, dezvăluie adevăratul motiv pentru care jucătorul a ales FCSB

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 09:20

Venirea lui Constantin Budescu la FCSB e privită cu entuziasm de fostul său coleg Florin Lovin, care crede că mutarea la cea mai titrată echipă din România îi va schimba enorm cariera fotbalistului de 28 de ani. 

"Budescu este conștient de pasul pe care-l face, precum și de statutul pe care-l va avea la Steaua. Oricum, niciun jucător din lume nu semnează un contract de titular. El și-a asumat venirea la Steaua și sunt convins că vom vedea un jucător muncitor, care vrea să demonstreze prin evoluțiile din teren că merită să joace la echipa națională.

El vrea să demonstreze, de fapt, că până acum a realizat mult prea puțin față de talentul pe care-l are", a declarat Florin Lovin, la TV Digi Sport.

Impresarul a dezvăluit că noul jucător al roş-albaştrilor e extrem de dezamăgit de faptul că nu a fost convocat la echipa naţională pentru "dubla" cu Polonia şi Chile. 

"E supărat, normal, ca orice jucător pentru o neconvocare. Când vezi că anumiți jucători care n-au fost la nivelul tău pe durata unui sezon au fost convocați, atunci intervine supărarea. Dar, astfel de lucruri nu fac decât să te întărească și te ambiționează să fii din ce în ce mai bun", a mai spus Lovin.

Citeşte şi: Becali a dat lovitura: Budescu a semnat cu FCSB! » Detaliile contractului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  07 Iunie 2017, 10:16

La STEAUA E ALTCEVA , atentie Budescule , gandeste-te , mai gandeste- te...

unrapidist_
unrapidist_  •  07 Iunie 2017, 10:03

"Oricum, niciun jucător din lume nu semnează un contract de titular." Ronaldo, Messi, Hazard .... etc. crezi ca ar semna contracte de ce-o fi o fi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează