FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESARIAT

Lovin intră în luptă cu Anamaria » Noul agent de fotbaliști a dezvăluit numele cu care a încheiat contracte: doi jucători sunt de la FCSB

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 19:01

Florin Lovin s-a retras aseară după finala Cupei României pierdute de Astra în fața Voluntariului, scor 4-6 după loviturile de departajare. 

Mijlocașul de 35 de ani va avea acum o nouă meserie, aceea de agent de jucători, și spune că a semnat deja cu primii patru fotbaliști pe care-i va reprezenta de acum încolo.

"De luni sunt cu acte în regula în meseria de impresar şi sper să fac lucruri frumoase în aceasta meserie. Sunt foarte puţini oameni în fotbalul românesc care fac lucrurile într-un mod frumos.

Eu chiar am încredere, mai ales că am câţiva jucători interesanţi şi spun în premieră că Alibec, Budescu, Morais şi Stan sunt jucătorii mei, pe care îi am cu contracte semnate", a declarat Lovin la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  29 Mai 2017, 08:43

Lovine, de cand esti cu acte in regula? De luni (29mai2017) spuneai. De cand au semnat cei 4 cu tine? In noaptea trecuta? Vezi ca deja incepi cu stangul...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Mai 2017, 06:37
Postat de ando89 pe 28 Mai 2017, 19:23

Vreau să întreb pe această cale userii ce cred în jijică și a lui menire pe lume, dacă s-a înscris vreunul în emisiunea prodancei Gospodar fără pereche?

Vreau să întreb pe această cale userii ce cred în Pianistul de Ziua a Saptea și a lui menire pe lume, dacă lipseste vreunul de la coada pentru tocanita de la RIN...

iosif__vs
iosif__vs  •  28 Mai 2017, 19:39
Postat de ando89 pe 28 Mai 2017, 19:23

Vreau să întreb pe această cale userii ce cred în jijică și a lui menire pe lume, dacă s-a înscris vreunul în emisiunea prodancei Gospodar fără pereche?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează