FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Lovin s-a săturat de Liga 1: "E o mizerie de nedescris. Sub nicio formă nu voi lucra cu Gigi Becali" » Ce l-a scos din sărite

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 15:22

Florin Lovin a mărturisit că singura meserie pe care ar putea s-o îmbrățișeze la sfârșitul carierei de fotbalist ar fi cea de impresar și exclude o posibilă colaborare cu Gigi Becali. 

"E singurul lucru pe care l-aș putea face în fotbal pentru că e o mizerie de nedescris în acest moment. Se întâmplă niște lucruri peste puterea mea de acceptare. Trebuie să faci foarte multe compromisuri și n-aș putea să le fac niciodată.

Practic, doar în meseria de impresar aș depinde sută la sută de mine. Am început cu stângul ca să zic așa, pentru că Budescu ar fi trebuit să fie primul transfer.

Sub nicio formă nu voi putea lucra în departamentul unui club, cu atât mai puțin la Steaua, cu Gigi Becali.

Atunci când am fost acolo, în fiecare vară sau iarnă eram trimis la echipa a doua pentru că nu-i împărtășeam opiniile și nu-i plăcea dânsului acest lucru", a spus Lovin, conform TV Digi Sport.

  • Florin Lovin, cel care peste două zile va împlini 35 ani, a anunțat că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon. 
  • De-a lungul carierei, Lovin a evoluat pentru FCM Bacău, Steaua, 1860 Munchen, Kerkyra, Kapfenberger SV, Mattersburg SV, Oțelul Galați, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.
  • Cinci trofee a strâns Lovin în România (două titluri cu Steaua și unul cu Astra și două Supercupe: una cu Steaua și una cu Astra)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
149655435542982
Sorin Brasoveanu  •  09 Februarie 2017, 22:57

Pai cine *** *** te cheama la Steaua....schilodul campionatul.....???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stark
stark  •  09 Februarie 2017, 19:29
Postat de khal_37 pe 09 Februarie 2017, 18:26

Trambulina pentru nevrotic Steuau, 1860 Munchen, Kerkyra, Kapfenberger SV, Mattersburg SV. Daca nu era Becali ramanea un anonim la fcm bacau. Niciodata sa nu scuipi mana care te-a hranit si te-a facut cunoscut si mare.

Sclaveete supus, ai da si ultimii bani din buzunar sa te lase istericul posedat sa-i pupi mana, este?

zizu
zizu  •  09 Februarie 2017, 19:26
Postat de khal_37 pe 09 Februarie 2017, 18:26

Trambulina pentru nevrotic Steuau, 1860 Munchen, Kerkyra, Kapfenberger SV, Mattersburg SV. Daca nu era Becali ramanea un anonim la fcm bacau. Niciodata sa nu scuipi mana care te-a hranit si te-a facut cunoscut si mare.

daca nu era bricheta! becali oricum l a pus sa faca lucruri urate...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează