FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură pentru Dinamo! Omul care a participat la discuțiile pentru noul stadion, mazilit de Ludovic Orban și Dan Barna

PNL și USR au avut azi-noapte o ședință în care au stabilit candidați comuni pentru toate primăriile de sector din București.
PNL și USR au avut azi-noapte o ședință în care au stabilit candidați comuni pentru toate primăriile de sector din București.

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 10:00 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:16

Dan Cristian Popescu, om politic implicat activ în viața clubului Dinamo, nu mai este candidatul PNL la Primăria Sectorului 2 din București. 

PNL și USR au avut azi-noapte o ședință în care au stabilit candidați comuni pentru toate primăriile de sector din București. La întâlnire au participat, printre alții, Ludovic Orban și Dan Barna. Printre marii perdanți se numără și Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al sectorului 2, care își anunțase deja candidatura din partea liberarilor. Acesta a fost „sacrificat” în dauna lui Radu Mihai, de la USR. Dan Cristian Popescu ia în calcul să candideze independent.

Dan Popescu, aproape de Dinamo

Dan Cristian Popescu este omul politic cel mai apropiat de Dinamo. Acesta a participat în ultima perioada la întâlnirile dintre reprezentanții spaniolilor care vor să cumpere clubul și autoritățile din România. Tema discuțiilor a fost construirea unui stadion modern în Ștefan cel Mare. 

Dan Cristian Popescu l-a implicat în acțiunile sale electorale și pe Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan. 

Lovitură pentru Dinamo! Omul care a participat la discuțiile pentru noul stadion, mazilit de Ludovic Orban și Dan Barna
Dan Cristian Popescu, al doilea din stânga

Cine sunt candidații alianței dintre PNL și USR-Plus:

  • Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)
  • Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)
  • Sectorul 3 - (PNL) 
  • Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)
  • Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)
  • Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)

Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului.
- Claudiu Năsui, vicepreședinte USR

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! Pandele vrea să se răzbune pe familia Negoiță, fiindcă o atacă pe Gabriela Firea la Primărie

Un dinamovist ar putea pleca în această vară la o formație din play-off: „E tentant pentru el să vină la noi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
599803494012881
Adelina Andreescu  •  06 August 2020, 14:51

Ma bucur ca am gasit în fruntea administrației un aliat al cetățenilor. Din postura de parlamentar și viceprimar, Dan Cristian Popescu s-a prezentat conform așteptărilor mele. S-a implicat in problemele cu care ne confruntăm și viziune pentru dezvoltarea Sectorului 2. Sunt sigur că cu ajutorul lui lucrurile s-ar schimba în bine pentru comunitatea noastră. Îl susțin cu toată convingerea pe Dan Cristian Popescu pentru primăria Sectorului 2!

Cristian
Cristian  •  04 August 2020, 15:08

Din postura de parlamentar și de viceprimar, Dan Cristian Popescu s-a dovedit un politician diferit de cei cu care ne-am obișnuit în ultimii 30 de ani: preocupat de soarta Sectorului 2, de bună-starea bucureștenilor și de viitorul copiilor noștri. Îmi doresc să-l pot vota pentru postul de primar al Sectorului 2 și sunt sigur că asta simt și rudele, vecinii și prietenii mei!

adrian_vasile1978
adrian_vasile1978  •  03 August 2020, 15:51

Locuiesc in sectorul 2 și sunt pe deplin mulțumit de activitatea domnului viceprimarul Dan Cristian Popescu, îl susțin pentru un mandat de primar!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează