LIGA 1  ·  STADION

Ludovic Orban, mesaj de ultim moment pentru fanii lui Dinamo: „Avem clar această intenție”

Ludovic Orban. foto: gov.ro
Ludovic Orban. foto: gov.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 19:27 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 20:16

Ludovic Orban, prim-ministrul României, a fost prezent în această seară la recepția stadionului Steaua, „bijuteria” de 30.000 de locuri din Ghencea. Pe durata prezenței sale pe ultramoderna arenă, Orban a ținut să le transmită un mesaj și fanilor dinamoviști. 

„Vreau să îi asigur pe suporterii dinamoviști că așa cum s-a investit pentru stadioanele de la Craiova, Steaua, Rapid, avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo.

Trebuie rezolvate chestiuni juridice, procedurale, pentru a demara construcția. Nu vom construi doar în București, ci și la Timișoara, Iași, Constanța, Oradea”, a afirmat Ludovic Orban în această seară. 

Stadionul Dinamo, inclus inițial în proiectul pentru EURO 2020, a rămas singurul din București unde lucrările de modernizare nu au început nici până acum. Situația s-ar putea schimba din 2021. Din cauza problemelor juridice, arena din „Ștefan cel Mare” nu a putut fi modernizată pentru EURO 2020, așa cum s-a întâmplat cu stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești.

Se implică și Ministerul Afacerilor Interne

Săptămâna trecută, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat care o viza  în mod direct pe Dinamo. Reprezentanții MAI au informat că „au demarat procedurile pentru construirea unei noi arene de fotbal” în incinta complexului din „Ștefan cel Mare”.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu Compania Naţională de Investiţii, au demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne şi cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo 
- Comunicat emis ieri de Ministerul Afacerilor Interne

Deocamdată, reprezentanții Ministerului de Interne nu au anunțat dacă noua arenă va fi construită pe amplasamentul actualului stadion sau, mai în spate, în locul bătrânului Velodrom. 

Se face! S-a stat pe loc din cauza problemelor juridice, dar, îndată ce se vor rezolva, stadionul Dinamo se va face, la fel cum s-a întâmplat și cu celelalte trei din București
- Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, pe 4 noiembrie

Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe. 

Citește și alte știri despre Dinamo: Ce se întâmplă în Noua Zeelandă a devenit obiect de studiu în toată lumea. Cum a eliminat virusul
Libertatea
Comentarii (18)
rockyus  •  29 Noiembrie 2020, 21:56

Orbane, ce, te doare gura ?

Dan Dumitrescu  •  29 Noiembrie 2020, 09:49

Mandolina are intentii?! Pacaliciul asta crede ca mai aduna cateva voturi si din nenorocirea dinamovistilor promitandu-le...intentii. Pfui! Nu tu proiecte concrete, etape si termene de finalizare, dar vorba aia, gura nu-l doare. O adevarata potemkiniada in plin secol 21.

gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:03
Postat de mosh.gerila... pe 28 Noiembrie 2020, 19:26

Hotărât lucru, omenirea se îndreaptă (cu pași mărunți și repezi) către „Idiocracy” - societatea unde cei mai mulți dintre contribuabili au IQ-ul subunitar.

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român, dar ei sunt partea malignă a lui!

Vezi toate comentariile (18 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:15 Baschet M
Steaua - Argeș Pitești
Digi 3, Telekom 3
18:15 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - BC CSU Sibiu
Digi 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Osasuna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
22:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×