FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Edjouma, reacție curajoasă la adresa „antrenorului” Gigi Becali: „Mi-e greu la FCSB! Trebuie să dau gol mereu ca să nu fiu schimbat”

Edjouma a înscris în FCSB - CSU Craiova +14   FOTO
Edjouma a înscris în FCSB - CSU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 22:56 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 23:08

Malcom Edjouma (26 de ani) a înscris în FCSB - Universitatea Craiova 1-1, iar la flash-interviu a lăsat de înțeles că este nemulțumit de situația sa la echipa roș-albastră, unde s-a întâmplat de câteva ori să fie schimbat la pauză de către Gigi Becali.

Cu golul împotriva Craiovei, Malcom Edjouma a ajuns la 11 reușite în acest sezon, un număr neobișnuit de mare pentru un mijlocaș central.

„Îmi place să joc împotriva echipelor mari. Când e greu, trebuie să-ți demonstrezi calitatea, să arăți ce poți. Îmi plac astfel de meciuri”, a spus Edjouma după meci.

Panduru, savuros după FCSB - CSU Craiova: „La 20:45 am sunat la Interpol! Autocarul era acolo, ei nu”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Panduru, savuros după FCSB - CSU Craiova: „La 20:45 am sunat la Interpol! Autocarul era acolo, ei nu”

Malcom Edjouma strâmbă din nas: „Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute!”

Ulterior, mijlocașul francez a lăsat de înțeles că situația sa de la FCSB îl nemulțumește. Edjouma a fost adesea înlocuit la pauză și a făcut o trimitere la acest aspect:

„Îmi este greu. De fiecare dată trebuie să înscriu ca să rămân pe teren. Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute! Acum am jucat mai mult de 45 de minute și am înscris. Nu este responsabilitatea mea. Când joc, încerc să-mi ajut echipa”.

Ce a mai declarat Malcom Edjouma după FCSB - CSU Craiova 1-1:

  • „Am reacționat bine în a doua repriză, dar ne-a lipsit eficiența. Trebuie să fim nemiloși, să înscriem mai mult.
  • Sunt înalt, uneori adversarii nu mă pot bloca când vin din spate. Când am șansa să joc, reușesc să înscriu.
  • Cu siguranță putem câștiga titlul, trebuie să fim mai incisivi în față. Fiecare meci este dificil, dar trebuie să nu ne temem. Mie-mi place sentimentul pe care-l oferă astfel de meciuri.
  • Pentru mine a fost penalty (n.r. - la duelul lui Ivan), am fost în fața lui, iar el nu a atins mingea. Am vrut să împing mingea în față, iar el m-a lovit. Mi-am pierdut echilibrul și am căzut. Nu-l înțeleg pe arbitru”.

Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care l-am dorit, cred că este corect. Este un semieșec, dar nu cred că trebuie să punem capul în pământ. Trebuie să ne revenim, să ne refacem cât mai repede, se anunță un play-off foarte greu și interesant.

A doua repriză consider că a fost mult mai bună. Am adus mingea de mai multe ori pe 16 metri, cred că ieșirile lui Coman și Octavian Popescu nu au defavorizat echipa. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Edjouma este în vârf de formă, oricând poate să decidă un meci. Este un jucător imprevizibil și îmi doresc să continue pe aceeași linie.

La pauză le-am transmis jucătorilor să joace mult mai repede, să scoată mingea la margine. În prima repriză am făcut destul de multe atingeri, am avut o construcție destul de lentă. Cred că în a doua repriză am reușit să reparăm acest lucru.

- Lucian Filip, antrenorul lui FCSB în absența lui Mihai Pintilii

Mai multe știri despre FCSB - CSU Craiova: 

Eugen Neagoe, val de ironii la adresa FCSB: „N-a existat în prima parte! Mă și speriasem înainte de meci” + cere 3 fotbaliști la națională
FCSB - CSU Craiova 1-1
Eugen Neagoe, val de ironii la adresa FCSB: „N-a existat în prima parte! Mă și speriasem înainte de meci” + cere 3 fotbaliști la națională
Darius Olaru a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză în FCSB - CS Universitatea Craiova
FCSB - CSU Craiova 1-1
Darius Olaru a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză în FCSB - CS Universitatea Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
doritor
doritor  •  19 Martie 2023, 10:11

Daca ar fi mentinut presingul din prima repriza probabil Universitatea n-ar fi fost egalata. Mai trebuie un „câine” la mijloc alaturi de Screciu. Poate Raul Silva sa fie reprofilat mijlocas cand s-o insanatosi. Chiar si asa Neagoe trebuia sa faca schimbarile mai tarziu. Cretu s-a vazut ca nu si-a revenit dupa accidentare, Hanca a fost o mare pacaleala de la cumparare, iar Rogulic cu talent, dar fara putere. La golul FCSB pe langa indolenta lui Hanca la trecerea lui Radunovici si intarzierea lui Mateiu(cred) sa vina cu Edjuma (lasat prea liber stiindu-se ce bun la dat goluri) pana sa ajunga centrarea la Edjuma sare Compagno (iar zic cred ca la transmisiile Digi greu sa urmaresti fazele) care era in ofsaid. De ce nu s-a verificat golul cu VAR?!

mr90
mr90  •  19 Martie 2023, 10:02

Au inceput arbitrajele cu dedicatie iar voi nu spuneti nimic fiindca il uriti pe Becali ? Pe linga 11 clar refuzat, Edjouma primeste si galben ??? Cum sa primesti galben cind cineva intra in tine si te doboara ??? VAR-ul ce pazeste ??? Ejouma risca acum sa adune galbene si sa fie suspendat intr-un meci important din finalul play-off...

emil1986
emil1986  •  19 Martie 2023, 09:26

Oare cand veti avea si voi, jurnalistii, o reactie curajoasca, sa spuneti ca Steaua a fost dezavantajata, pe fata, si ieri, de arbitraj????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează