FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

Pușcaș iese la atac: „Kovacs parcă era în delir orgasmic când împărțea cartonașele cu sârg și interes”

Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova
Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 11:51 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 11:58

Președintele celor de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș (62 de ani), a atacat arbitrajul brigăzii conduse de Istvan Kovacs (38 de ani), la meciul pierdut de olteni contra lui CFR Cluj, scor 0-1, în barajul pentru Conference League. 

Oficialul grupării din Bănie nu s-a ferit de cuvinte nici când a vorbit despre FRF și CCA, dar s-a arătat, în cele din urmă, mândru de prestația jucătorilor echipei pe care o reprezintă, catalogând jocurile de culise drept unele scârboase. 

FC Voluntari și-a găsit antrenor »  Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu
ANTRENOR
FC Voluntari și-a găsit antrenor » Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu

Marcel Pușcaș, după CFR Cluj - FCU Craiova: „Brigada impusă fără noimă și logică de FRF a rezolvat un meci care trebuia rezolvat”

„Sunt mândru și mi-e scârbă. Așa cum am preconizat, brigada impusă fără noimă și logică de către FRF, cu un central domiciliat în Cluj și cu alți doi arbitrii federali obedienți de serviciu, a «rezolvat» un meci care TREBUIA REZOLVAT.

Dorința celor trei este să presteze mult în fotbalul internațional. Pentru asta trebuie să faci pe placul șefilor. La rândul lor și aceștia au interese și șefi. Sunt tot oameni care, din păcate, și-au schimbat scaunul funcției nu și mintea și caracterul. Așa se spală o mână pe alta.

Cei care observă, comentează și trag semnale de alarmă devin inevitabil indezirabili, dușmani ai fotbalului și ai decidenților. Trebuie să li se închidă gura”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook. 

Marcel Pușcaș: „Este posibil ca domnii din dealul Fânațelor din Cluj și cei din Guvern și-au dorit ca CFR să ajungă în Europa”

„Că poate domnii din dealul Fânațelor din Cluj, că poate domnii din guvern, și «grupul» de la Cluj, care se implică și-n alegeri, și-au dorit ca CFR să ajungă în Europa este posibil. Acest posibil a devenit, nu de azi, de ieri, și obligativitate în a se rezolva problema. 

Ordinul se execută, doar de aia am fost impuși să conducem fotbalul! Vai, vai, ce greșeală am făcut în 2014! Este greșeala vieții mele.

FRF și-a demonstrat forța și capacitatea de-a ignora tot ce mișcă în România, de la solicitări și semnale ale cluburilor, ale suporterilor, ale jucătorilor, antrenorilor și ale presei.

Arma forte o reprezintă arbitrii. Da, FRF are forță, fotbalul românesc nu!”, a mai precizat Marcel Pușcaș. 

Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova: „Istvan Kovacs parcă era în delir orgasmic când împărțea cartonașele cu sârg și interes”

Ulterior, Marcel Pușcaș s-a legat de prestația lui Istvan Kovacs de joi seară. Arbitrul din Carei a eliminat doi jucători din tabăra oltenilor: Juan Bauza, respectiv Jeremy Huyghebaert. 

„Mă mir cum acest infatuat pe nume Kovacs, (FIERARU- în lb română) mai poate da ochii cu lumea! Probabil este făcut din același aluat «de fără scrupule». Era parcă în extaz, in delir orgasmic (cum l-a descris un grup de spectatori) când împărțea cartonașele cu sârg și interes în a strica jocul și plăcerea spectatorilor și a telespectatorilor. 

Cine se-aseamănă, se-adună, nu-i așa?”, a mai transmis oficialul lui FCU Craiova. 

Sunt mândru de jucătorii noștri care s-au ridicat la nivelul mizei și mi-e silă și scârbă de jocurile de culise. Implicit de practicanții lor. Nu sunt singurul. Suntem milioane de români! Dar cui îi pasă, chiar așa? Ne răcim gura de pomană. Colapsul va continua. Întrebarea e, până când?

-Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

Citește și: 

Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

Dezvăluire colosală despre Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au «citit» ăia că-i stelist!!” + „FCSB este Steaua!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
fibra
fibra  •  02 Iunie 2023, 14:43

Parca te dadea afara Mititelu,Puscase!

takanonanu
takanonanu  •  02 Iunie 2023, 13:40

Presa a devenit chat-ul familiei Mititelu ! Oribil !

andrei.v.c
andrei.v.c  •  02 Iunie 2023, 13:02

Spui oltean și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează