FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Iancu a pus tunurile pe Rapid » Dan Șucu și Daniel Niculae, criticați dur de fostul finanțator de la Timișoara

Marian Iancu (dreapta), în loja stadionului Giulești.
Foto: Arhivă GSP
Marian Iancu (dreapta), în loja stadionului Giulești. Foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 13:05 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 14:01

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, a vorbit despre felul în care Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, conduce formația din cartierul Giulești.  Nu l-a menajat nici pe Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, despre care consideră că e nepregătit pentru funcția pe care o ocupă.

Marian Iancu a crescut în cartierul Giulești și nu a făcut niciodată un secret din faptul că e fan al Rapidului. E cunoscut acest aspect încă de pe vremea când era finanțator la Politehnica Timișoara. 

Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri
AL NASSR & AL HILAL - PSG 4-5
Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri

În 2014, acesta se arătase disponibil să investească la Rapid, înainte ca planul de reorganizare al echipei să fie aprobat: „Ma tentează Rapidul, am mai spus-o, sunt născut-crescut în Giulesti, dar aștept și eu să vad ce se întâmplă cu acel plan de reorganizare si ce cai de atac sunt in cazul in care nu se va aproba”, spunea Marian Iancu la acea vreme, potrivit sport.ro. 

Marian Iancu: „Nu știu cât de dispus este domnul Șucu să investească la Rapid”

„Nu vii la o echipă care are un anumit nivel financiar și îl vinzi pe Rareș Ilie. Vii la echipă să investești, nu să vinzi. Nu poți să vinzi un astfel de jucător, cu finețe, care poartă spiritul Rapidului. Vii la echipă și prima decizie pe care o iei e să-l vinzi pe Rareș Ilie... nu mi-a creat o stare de siguranță. La Rapid nu vinzi mobilă, nu faci comerț cu mobilă, nu produci mobilă. Mobila e impersonală, nu are suflet, n-are caracter, nu gândește. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit. E cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă, într-adevăr, rezultate financiare, dar nu rezultate sportive. Mai ales într-un an al centenarului în care era nevoie de o emulație în plus față de tribună

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu să investească la Rapid. Eu sunt născut în Giulești și nu știu de ce există o asemenea reținere de a investi. Să fii echipă care are un obiectiv în anul centenar, să ai o defensivă foarte bună și să nu ai un jucător care să dea gol mi se pare de neînțeles”, a declarat Marian Iancu, la Pro Arena. 

Marian Iancu: „Anul trecut, în deplasare, Rapidul a fost execrabil”

„Galeria Rapidului este golgheterul echipei la meciurile de acasă. Dar ce faci în deplasare cu echipele mici, care au făcut investiții, au adus jucători. În deplasare, anul trecut, Rapidul a fost execrabil, tot cu Mutu antrenor. 

Este o dezamăgire că Mutu nu a cerut transferuri, în special doi- trei jucători de atac. Mutu trebuia să plece dacă cerea transferuri și nu primea”, a mai spus Marian Iancu. 

Marian Iancu: „Pe Daniel Niculae îl pregătești pentru viitor”

„Trebuie adus un conducător lângă Daniel Niculae. Tu pe Niculae îl pregătești pentru viitor. Aduci un conducător care a avut rezultate în ceea ce privește dinamica unui club, structura unui club, palierele de vârstă, un om cu experiență.

Eu am avut campioni la copii la aproape toate grupele de vârstă când eram la Timișoara”, a mai precizat Marian Iancu. 

VIDEO. Adrian Mutu, conferință de presă premergătoare duelului cu Sepsi: „Ne așteaptă un meci foarte greu”

Citește și:

Bauza, făcut praf în direct: „Aș da două milioane de lei vechi pe el! Fițos, neantrenat, face scandal” + Becali i-a răspuns lui Mititelu

Vestea începutului de an la Rapid » Șefii au făcut anunțul: „Suporterii pot sta liniștiți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
nicohak55
nicohak55  •  21 Ianuarie 2023, 06:31
Postat de OperatiuneaMonstru pe 20 Ianuarie 2023, 16:27

Bot ai tu, zetane. Eu mi-am spus parerea doar. Si nu vad unde e legatura dintre ce a spus Iancu si faptul ca a fost in detentie. Sau esti un pic frustrat?

Legătura între pârnaie și spusele personajului este că e ultimul care poate da lecții de management și de morală. Dar probabil pentru tine, pușcăria in CV constituie un avantaj.

OperatiuneaMonstru
OperatiuneaMonstru  •  20 Ianuarie 2023, 16:27
Postat de zetanu pe 20 Ianuarie 2023, 14:50

Pare ca omiti faptul ca astia platesc milioane pe datoriile din urma, si inca o sa mai plateasca. Cat timp dau peste 1,4 milioane de euro pana acum pe datorii de acum 12 ani, au dat aproape 1,5 milioane de euro pe jucatori in vara, si apoi platesc totul la zi: salarii, furnizori, colaboratori etc. eu chiar nu inteleg ce va ambalati toti asa? Mai usor! Echipa e pe locul 4, la egalitate cu locul 3, cu obiectiv sa termine in primele 6. Da, a ratat Cupa rusinos, era un obiectiv, dar asta e. Nu le poti lua gatul pentru asta. E abia al doilea an in Liga 1. Ia vedeti voi cam cati ani i-au trebuit CSU-ului de cand "a fost inventata" in Liga a doua de FRF, ca sa ajunga sa fie in primele 3 in Liga 1? Plus, sa pui botul la aberatiile unui condamnat...e deja ridicol. Pe Iancu ar fi trebui sa-l intrebe maxim ce impresie i-a lasat meniul de la cantina in detentie...si cam atat, e paranormal interviul cu personajul asta sinistru. ***

Bot ai tu, zetane. Eu mi-am spus parerea doar. Si nu vad unde e legatura dintre ce a spus Iancu si faptul ca a fost in detentie. Sau esti un pic frustrat?

istet10
istet10  •  20 Ianuarie 2023, 16:18
Postat de miciBIO pe 20 Ianuarie 2023, 14:40

Și hoții vechi erau mai cu ștaif decât psihopații actuali. Dacă a distrus-o Iancu pe Timișoara, Zambon ce a făcut? Hai că sunteți haioși. Unde era Poli cu Iancu, unde este acum?

Aia a lui Iancu nu era Poli. Sa fim sinceri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează