FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Condescu contraatacă! Documentul prin care arată salariul lui Narcis Răducan la Pandurii: „Au fost ridicate sume de neimaginat, având în vedere situația clubului”

Articol de - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 13:43 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 14:23

Scandalul provocat de dezvăluirile lui Marin Condescu, privind numirea lui Edi Iordănescu ca antrenor la Pandurii, decisă politic, continuă.

  • CONTEXT: Edi Iordănescu a fost impus politic la prima sa experiență ca antrenor principal la nivel înalt - asta susține, într-o serie de acuzații publice fără precedent, Marin Condescu, fostul președinte al celor de la Pandurii Tg. Jiu, clubul la care Iordănescu jr. ar fi fost înscăunat prin comanda directă a lui Gabriel Oprea, pe atunci ministru de interne. Toate detaliile incredibile - AICI

Fostul președinte de la Pandurii Tg. Jiu a făcut vineri o serie de acuzații publice fără precedent, care i-au vizat pe Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor în perioada 1 ianuarie 2015 - 30 iunie 2016, și pe Narcis Răducan, președintele instalat ulterior, la cererea expresă a lui Iordănescu jr, în intervalul iunie 2015 - octombrie 2016, iar azi a prezentat noi documente.

Edi Iordănescu subordona tot fotbalul românesc în 2015 » De pe locul 12 câștiga mai bine ca Șumudică, Gâlcă, Protasov sau Cârțu
DEZVĂLUIRI
Edi Iordănescu subordona tot fotbalul românesc în 2015 » De pe locul 12 câștiga mai bine ca Șumudică, Gâlcă, Protasov sau Cârțu

După ce Narcis Răducan l-a acuzat pe Condescu de dezinformări, fostul oficial al echipei Pandurii a emis azi un comunicat în care prezintă salariul pe care Răducan la avut la clubul din Gorj.

Astfel, potrivit lui Condescu, Răducan a încasat aproximativ 100.000 de euro de la Pandurii, pentru perioada în care a condus echipa.

Condescu contraatacă! Documentul prin care arată salariul lui Narcis Răducan la Pandurii: „Au fost ridicate sume de neimaginat, având în vedere situația clubului”

„După cum se poate observa, au fost ridicate sau transferate într-o singură zi, pentru o singură persoană, sume de neimaginat având în vedere condițiile financiare ale clubului. Jucătorii de fotbal ai clubului și salariații aveau restanțe salariale de 6-8 luni, comisiile FRF acordând licența sub condiția achitării lor până în luna octombrie. Fac precizarea că Narcis Răducan, la intrarea în insolvență, a refuzat să predea gestiunea (situația financiară, patrimoniu, etc) conform Legii 85/2014.

Conform unei observații generale, din datele prezentate, există posibilitatea ca veniturile să fi fost dublate, existând transferuri directe contul clubului și ștate de plată. Sumele primite de domnul Narcis Răducan au la bază transferuri bancare directe din contul clubului în contul personal”, se arată în comunicatul lui Condescu.

Narcis Răducan: „Manipularea cu salariul meu e copilărească”

Vineri, Narcis Răducan, vizat și el de scrisoarea publicată de Condescu, considera demersul fostului său conducător o „manipulare”.

„Domnul Condescu probabil trebuie în perioada următoare să prezinte un raport de respectare a plăților în insolvență și a intrat în panică. Sunt convins că nu va fi simplu să ne convingă. Manipularea cu salariul meu e copilărească. Eu am avut un salariu în urmă unui contract de muncă legal bazat pe performanță, nicidecum sumele vehiculate în publicația dlui Condescu. 

În altă ordine de idei, împreună cu Edi am reușit să terminăm pe locul 3 producând performanță și bucurie în județul Gorj. Cred că trebuie să ne uităm și la credibilitatea celor care contestă în mediul public”, a transmis Răducan prin intermediul GSP.ro.

Pe mine, cel mai mult mă doare că din cauza acestor cereri de intrare în faliment, făcute de Edi Iordănescu și de Narcis Răducan, nu putem să ne ducem treaba la bun sfârșit, deși avem bani. Sânmărtean a renunțat la 25.000 de euro, iar Edi ne cere falimentul pentru 11.500 de euro?! Asta mi se pare cel mai grav, de neînțeles. După ce că și-au luat mereu banii, dar nu au plătit jucătorii, nu vor nici acum să le dea posibilitate să își recupereze din creanțe?!
- Marin Condescu

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și:

EXCLUSIV Noi detalii despre felul cum a fost impus politic Edi Iordănescu: „Cred că mai au ceva de acoperit” + Reacţia celui „lucrat”: „Să spun și eu ce mi s-a întâmplat?”

Dezvăluire-bombă: „Gabriel Oprea mi-a ordonat să-l pun antrenor pe Edi Iordănescu” + Detalii incredibile despre episodul de acum 7 ani: salarii uriașe, manevre și faliment

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
wrx.
wrx.  •  29 Ianuarie 2022, 20:27
Postat de romulus65 pe 29 Ianuarie 2022, 18:47

O fi cum zici tu dar nu crezi ca ar trebui ca Marin Condescu ar trebui sa publice si listele de plata catre propria persoana. De ce crezi ca un personaj dubios precum Condescu, lider sindical, fara vreun trecut in fotbal, s-a aciuat pe langa echipa?

Pentru ca a fost pus tot politic. Condescu avea stranse relatii cu PSD Bucuresti la aceea vreme, cu Miron Cozma, Nastase, Hrebengiuc.....mai iti zic?

romulus65
romulus65  •  29 Ianuarie 2022, 18:47
Postat de george.br pe 29 Ianuarie 2022, 15:43

Niste nesimtiti! Obraznici si nesimtiti, Tata Puiu jr si Raducan. Cand ii vezi cum neaga si mai arunca si cu misto-uri... Rusine sa le fie!!

O fi cum zici tu dar nu crezi ca ar trebui ca Marin Condescu ar trebui sa publice si listele de plata catre propria persoana. De ce crezi ca un personaj dubios precum Condescu, lider sindical, fara vreun trecut in fotbal, s-a aciuat pe langa echipa?

662835230489631
Adi Munteanu  •  29 Ianuarie 2022, 17:09
Postat de valyomanyd pe 29 Ianuarie 2022, 15:31

Sunt in dilema, ce functie indeplinea Condescu la Pandurii cand Narcis Raducanu a incasat acesti bani ?

El e la Pandurii de când erau în Div C. Fiind lider de sindicat la CNLO care era finanțatorul clubului

Vezi toate comentariile (23)
Comentează