FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj. EXCLUSIV Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

Mario Balotelli +30   FOTO
Mario Balotelli

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 00:38 / Actualizat marti, 04 august 2020 00:48

CFR Cluj pregătește un tun incredibil după ce a câștigat titlul în Liga 1. Ardelenii se află în discuții avansate cu Mario Balotelli (29 de ani), care a evoluat în ultimul sezon la Brescia.

Mario Balotelli, fotbalist trecut pe la echipe precum Manchester City, Inter, AC Milan și Liverpool, negociază o mutare la CFR Cluj. 

În direct la Look Plus, Nelu Varga, finanțatorul lui CFR Cluj, a dezvăluit faptul că poartă discuții cu un golgheter din Italia, însă nu a dorit să îl numească pe acesta. Sursele GSP au aflat că fotbalistul în cauză este Mario Balotelli, care a marcat 5 goluri în 19 meciuri pentru Brescia în acest sezon de Serie A. 

Balotelli nu a mai jucat din martie

Italianul nu a mai jucat fotbal din martie, după o serie de dispute cu șefii echipei care tocmai a retrogradat în Serie B. În urmă cu o lună, Brescia a anunțat pe site-ul oficial faptul că Balotelli a ajuns să cântărească 100 de kilograme! Plecarea atacantului de la echipa italiană este doar o chestiune de timp.

Massimo Cellino, președintele Bresciei, s-a săturat de problemele pe care atacantul le-a făcut la echipa lui și vrea să termine acum contractul care expiră în 2022, anunță Gazzetta dello Sport. Atacantul cere 400.000 de euro pentru a pleca de la Brescia, club care i-a interzis să mai vină la antrenamente. „Mereu am crezut că Mario se va simți ca acasă la echipa din orașul natal, dar am greșit. El trăiește după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a spus antrenorul Diego Lopez pentru Corriere della Sera.

5.5 milioane de eurovalorează Balotelli în prezent, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă avută de atacant a fost de 32 de milioane, în iunie 2012

Vrem să aducem un mare golgheter al Italiei 
- Nelu Varga, finanțator CFR Cluj, pentru Look Sport

VIDEO. Imagini de senzație din autocarul lui CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Nelu Varga, reacție tăioasă după succesul lui CFR Cluj: „Alții au încercat să câștige titlul pe după mese! Noi nu am câștigat prin culise”

CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor » Cum arată traseul spre grupe: adversari infernali + program încărcat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
remarque
remarque  •  04 August 2020, 13:34

probabil ca vor aduce jucatori buni, liberi de contract, aflati la maturitate, din categoria caratori de piane. Mereu au fost preferati la frane jucatorii muncitori si maturi. Si ma mai astept sa aduca si o zvarluga *** sau doua, le trebuie viteza pe contraatac. Dar multe depind de cine pleaca din actualul lot. In orice caz CFR a avut mereu mercenari buni, care la nivelul lor si-au cunoscut bine meseria si nu s-au jucat de-a performanta. Au luat lucrurile in serios si ne place, nu ne place, au gasit o reteta castigatoare. Cu siguranta exista si alte retete, dar seriozitatea si e un ingredient fara de care nu se obtin rezultate constante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  04 August 2020, 13:07

Balotelli e râsul lumii în Italia, se fac bancuri pe seama lui, iar voi îl dați transferul secolului pe un ex-jucător...Unde mai pui că NU SE VA FACE!

belane
belane  •  04 August 2020, 12:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Acum sincer fara nici o rautate se intelege perfect ce-ai vrut sa spui dar ca mosneag care detesta roengleza ar fi trebuit sa-ti cenzureze si ultimul cuvant din finalul frazei tale pentru ca acela nu exista in vocabularul limbii romane .

Vezi toate comentariile (67)
Comentează