FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Constantin îl liniștește pe Gigi Becali: „Darius Olaru e cel mai bun jucător de la Gaz Metan, nu o să îl schimbe Bucureștiul”

FCSB - Gaz Metan Mediaș // Darius Olaru vs Florin Tănase
FCSB - Gaz Metan Mediaș // Darius Olaru vs Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 18:15

Marius Constantin (34 de ani) a vorbit despre transferul lui Darius Olaru (21 de ani) la FCSB și este convins că tânărul său coleg de la Gaz Metan Mediaș nu va avea probleme de adaptare FCSB.

„Oli este un băiat extraordinar, un băiat modest. Lucrează foarte mult, munceşte foarte mult la antrenament. Mediatizarea asta de care a avut parte în ultima perioadă nu l-a schimbat deloc. Mă refer că nu l-a schimbat în rău, e cu picioarele pe pământ. Şi a crescut foarte mult în joc. E foarte puternic, de nu zici că e junior. Are şi 80 de meciuri în prima ligă. E cel mai bun jucător al nostru. Şi cred că o să ne ajute foarte tare.

Depinde numai de el să se adapteze la FCSB. Dar sincer eu nu am nicio emoţie. Îi cunosc caracterul şi nu cred că o să îl schimbe, nici Bucureştiul, nici anturajul”, a declarat Marius Constantin, la TV Telekom Sport.

Olaru a semnat deja cu FCSB, fiind transferat cu 600.000 de euro, dar va îmbrăca tricoul roș-albastru abia din 2020, fiind împrumutat până în iarnă la Gaz Metan.

VEZI ȘI:

Ianis Hagi la Spartak Moscova // Anunț surprinzător în presa internațională: „Au bătut palma pentru transfer”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  06 Iulie 2019, 22:29

Nu se stie ... intradevar e serios Darius, dar oamenii sau anturajul te poate schimba! DAca va sta pa langa Cristea, ambii medieseni, sigur isi va vedea de cariera, mai putin de anturaj..e baiat serios. succes

Vezi toate comentariile (1)
Comentează