FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE-SURPRIZĂ

EXCLUSIV Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de , - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 22:34 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 23:24

FC Voluntari pregătește debarcarea lui Liviu Ciobotariu și încearcă încă o dată să-l atragă pe Marius Croitoru (41 de ani), pe care l-a dorit și înaintea sezonului. Tehnicianul nu avea postul sigur la FCU Craiova, dar l-a securizat cu patru puncte câștigate în ultimele două etape.

Eșecul cu Rapid, 0-1, a deteriorat și mai tare atmosfera de la FC Voluntari, un club care oricum pregătea schimbări în conducere. 

Postul lui Liviu Ciobotariu a devenit și mai șubred, primarul Pandele nu mai ține cont de creditul pe care antrenorul l-a acumulat cu rezultatele foarte bune din sezonul trecut, în care a dus echipa în play-off și în finala Cupei.

Cine transmite la TV meciurile West Ham - FCSB și Ballkani - CFR Cluj, debutul în grupele Conference League
TELEVIZARE
Cine transmite la TV meciurile West Ham - FCSB și Ballkani - CFR Cluj, debutul în grupele Conference League

FC Voluntari visează la Marius Croitoru

Pandele și colaboratorii săi speră să-l poată atrage pe Marius Croitoru, tehnicianul de la Craiova 1948. Croitoru a mai fost curtat de Voluntari și înainte să semneze cu oltenii lui Mititelu. Interesul ilfovenilor a reapărut după ce Craiova a suferit două înfrângeri la rând, 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu UTA. 

Marius a redresat însă situația între timp, a câștigat cu 1-0 partida cu Sepsi și apoi a remizat la Cluj cu U, 1-1. Acum ar fi mai greu ca familia Mititelu să accepte să se despartă de Croitoru. „Voluntarii” pândesc posibila schimbare de la Craiova și sunt pregătiți să-l oferteze din nou pe fostul antrenor de la Botoșani.

Schimb Bogdan Bălănescu - Dani Coman?

O modificare va avea loc și în conducerea executivă. Sunt șanse minime ca președintele Bălănescu să-și păstreze funcția și Pandele are un înlocuitor preferat și pentru el, pe Dani Coman. 

Acesta a demisionat recent de la Hermannstadt, unde problemele economice grave ale clubului îl făcuseră să se simtă neputincios, incapabil să le mai promită jucătorilor ceva. Coman a și apărut de curând în tribune la meciul Voluntari-U Cluj, încheiat cu o remiză albă

Adrian Mihalcea e și el cu bagajele făcute la Chindia

Un alt antrenor pe făraș în Liga 1 este Adrian Mihalcea. Fără victorie în actualul sezon de Liga 1, el e pe punctul de a fi demis de la Chindia.

Chindia a remizat în această etapă, 1-1 cu UTA, și nu are nicio victorie după 8 meciuri. Dâmbovițenii sunt ultimii, cu doar 3 puncte, iar înlăturarea lui Adrian Mihalcea este doar o chestiune de timp. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica, impresionat de un gol al etapei de Liga 1: „Excepțional! Uite că vezi și la noi o asemenea execuție!”

„I-au pus niște comprese cu euro pe gambă” » Tamaș a amenințat că pleacă, dar apare titular cu Botoșani: „Am rezolvat-o rapid”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
Shogun01
Shogun01  •  05 Septembrie 2022, 14:19
Postat de nasty1 pe 05 Septembrie 2022, 09:01

Nu-l vrea nimeni pe Mirel Ra2, antrenorul CSU PSD Mogosoaia? De la Mogosoaia la Voluntari e drumul scurt, ajunge repede! Nu vor si voluntarii "fotbal-sampanie", ca la echipa lui Rotaru??? :)))

Lasa-l la CSU...ii sta bine cu rezultate slabe

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  05 Septembrie 2022, 11:13

Asta cu aducerea lui Coman e maxima! Un fel de Dinu Vama in mimiatura))) si acum plabge Copos dupa bani ca sa nu mai spunem de Nicolae si Neculae))) Coman un bun cheltuitor de bani publici))) Atat

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  05 Septembrie 2022, 11:10

Asta cu aducerea lui banii Coman ema

Vezi toate comentariile (9)
Comentează