FOTBAL  »  Superliga  »  VARIANTĂ ȘOCANTĂ

EXCLUSIV Șocant: îl legitimează ca jucător?! Manevre în culise pentru instalarea ca „principal” a lui Croitoru » Patronul din Superliga a confirmat în direct: „Da, îl vreau”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit la GSP Live că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru la echipă.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit la GSP Live că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru la echipă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 09:50 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 11:08

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a confirmat la GSP Live că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru, în prezent sub contract cu FC Argeș. 

Croitoru este din octombrie antrenorul celor de la FC Argeș. În acte, el nu mai poate fi A1 la nicio altă echipă în acest sezon, pentru că a început stagiunea pe banca celor de la FCU Craiova și are deja două formații la activ.

Panduru ar demite un selecționer de la Mondial: „Afară, bă, nu știi unde ai venit! Nu înțelegi ce trebuie să faci!”
REACȚIE
Panduru ar demite un selecționer de la Mondial: „Afară, bă, nu știi unde ai venit! Nu înțelegi ce trebuie să faci!”

VIDEO. Se pregătește o mutare-șoc în Liga 1: Croitoru, legitimat ca jucător la FC Botoșani?!

Conform surselor Gazetei, Iftime poartă de două săptămâni discuții cu oameni din fotbalul românesc pentru a căuta soluții în vederea „repatrierii” lui Croitoru. 

Recent, Marius Croitoru a fost văzut de mai multe ori în preajma lui Iftime și își dorește să rezilieze contractul cu FC Argeș. Conform informațiilor Gazetei, Botoșani ia în calcul inclusiv să-l legitimeze pe Croitoru ca jucător! Astfel, el ar urma să stea pe bancă, dar nu va putea să dea indicații până la finalul campionatului. „Principal” în acte ar urma să fie în continuare Mihai Ciobanu, omul de casă al Botoșaniului. 

Dialog în direct la GSP Live » Costin Ștucan: „Vreți să-l readuceți pe Croitoru” / Iftime: „Nu e un zvon fals deloc”

În direct la GSP Live, Costin Ștucan i-a prezentat informațiile Gazetei lui Valeriu Iftime, iar acesta a confirmat că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru. În continuare, dialogul dintre cei doi.

- Am auzit din mai multe surse că v-ar interesa foarte tare să-l readuceți pe Croitoru la Botoșani. Doar că aveți o problemă, Croitoru are deja două echipe în acest sezon, nu ar mai putea veni la Botoșani ca antrenor și căutați o soluție să-l aduceți în club sub o altă formă, pe un alt post.
- Nu e un zvon fals deloc. Aș vrea, numai să se poată, trebuie să vrea și el. După toate analizele făcute de mine, cei 3-4 ani cu Croitoru au fost ani buni, am avut o echipă spectaculoasă. Aș vrea să vină la Botoșani. El are contract acum însă. Până în vară, are o problemă de regulament.

- Înțeleg că există o portiță în regulament, care mi s-ar părea absurdă, ca el să fie înregistrat ca jucător.
- Asta nu mai știu. Deocamdată, căutăm un specialist, chiar dacă antrenor e Mihai Ciobanu. Dacă Croitoru ar putea veni la Botoșani, cred că pot reface relația sănătoasă cu el. 

- Mi-l și închipui echipat ca jucător pe bancă... Ar fi comic! 
- Ar fi, da, dar ce nu-i comic în fotbalul nostru? 

- Da, dar dumneavoastră pretindeți că sunteți un finanțator civilizat.
- Eu nu înțeleg de ce nu-i dai voie unui jucător sau unui antrenor să meargă la 3 echipe... 

- Deci căutați soluții regulamentare pentru a-l readuce pe Marius Croitoru, dacă vrea și el. 
- Exact!

2018este anul în care Croitoru s-a retras din cariera de jucător

Marius Croitoru a fost antrenorul lui FC Botoșani în perioada 2019-2022. După plecarea lui din vară, moldovenii l-au instalat pe Mihai Teja, care n-a rezistat decât 5 luni.

Marius Croitoru la FC Botoșani:

  • 115 meciuri: 45 victorii, 35 remize, 35 înfrângeri;
  • A calificat-o pe FC Botoșani de două ori în play-off;
  • În sezonul 2019-2020, primul sezon ca antrenor în Liga 1, a încheiat cu FC Botoşani pe locul 4, aceasta fiind cea mai bună clasare din istoria clubului pe prima scenă.

Și Gigi Becali e gata să fenteze regulamentele la FCSB

Gigi Becali a încheiat căutarea unui nou tehnician, a stabilit că Mihai Pintilii va conduce în continuare echipa, chiar dacă el nu are nici măcar carnet de antrenor. FCSB va angaja un deținător al licenței Pro, în spatele căruia „Pinti” va fi A1 real - detalii, AICI. 

Citește mai multe știri de actualitate din Liga 1.

Anamaria Prodan s-a enervat, după ce Varga a anunțat un acord cu Stanciu: „Nu există!” + „Zmei la TV, acasă dorm sub pat de frica nevestelor”
SUPERLIGA
Anamaria Prodan s-a enervat, după ce Varga a anunțat un acord cu Stanciu: „Nu există!” + „Zmei la TV, acasă dorm sub pat de frica nevestelor”
Mutu a recunoscut interesul pentru o vedetă de la FCSB: „S-a discutat despre el”
RAPID
Mutu a recunoscut interesul pentru o vedetă de la FCSB: „S-a discutat despre el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  25 Noiembrie 2022, 00:40
Postat de georgatos01 pe 24 Noiembrie 2022, 00:34

Vine Dica la Pitești sau prepeliță că unii plâng după pasare ????????????

Prepelita e antrenor. A facut din absolut nimic o echipa de playoff. Ca sa nu mai zicem ca a si mentinut-o in liga 1 in primul an de la promovare dupa ce, cu alti antrenori, echipa se indrepta catre liga a 2-a cu pasi vertiginosi. Aa, ca in ultimul timp echipa scartaia, asta e altceva, dar eu cred ca orice echipa din lume are si astfel de momente, daramite una cu un lot foarte slab cum este Fc Arges. Esti un antrenor bun cand ai rezultate cu o echipa slaba, nu cu una buna. Atunci cand ai echipa buna e usor, castigi meciuri,joci si spectaculos, ii bucuri si pe desteptii care cred ca fotbalul trebuie neaparat jucat spectaculos (neintelegand nimic din acest sport). Cand ai echipa firava atunci vezi cu adevarat ce poate antrenorul. Croitoru nu a functionat decat la Botosani, unde avea jucatori peste medie. Prepelita a realizat ce am zis mai sus. Si eu am fost de parere ca poate e necesara o schimbare la nivelul bancii tehnice, dar nu din cauza ca era vina antrenorului ci din cauza ca parea ca acolo e o atmosfera confictuala. Insa totusi, daca tot il schimbi pe Prepelita, adu antrenor care sa fi dovedit ca stie sa pregateasca echipe cu lot slabut, nu visa la fotbal-spectacol, fiindca de fapt antrenorii care declara ca tinta lor e fotbalul-spectacol, doar isi cauta scuze pentru lipsa de stiinta in a face o echipa cu o baza defensiva solida. Uitati-va cat de slaba e Argesul in aparare de la venirea lui Croitoru...

istet10
istet10  •  24 Noiembrie 2022, 19:24
Postat de carol_k pe 23 Noiembrie 2022, 12:55

Faceti ceva cu derbedeii astia care n-au astampar pana nu "fenteaza legea", au obsesia asta preluata din lumea interlopa, de a-ti bate joc de lege, n-ajungem nicaieri cu "smecherii" astia sau ajungem, exact acolo unde suntem azi in orice clasament al fotbalului din Europa. Celor de la FRF chiar le place sa fie umiliti de fiecare data?

Corect.

francklin67
francklin67  •  24 Noiembrie 2022, 14:18
Postat de dandana pe 24 Noiembrie 2022, 08:40

Iar eu cred ca tu leisni și te trezești comentând. Ce spui tu aici este total deplasat, ce treabă are Iordănescu Jr cu Croitoru? Ironie la ce? Chiar nu văd rostul unor comentări

Ásta e problema ca nu intelegi,iar eu nu iti explic ,fiindca esti cap sec.Totusi oare unde este irinia???Citeste pana o gasesti,ha,ha,ha

Vezi toate comentariile (27)
Comentează