FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

I-a venit atacantul lui Marius Croitoru » Când poate debuta cel mai nou transfer pentru FCU Craiova

Jibril Ibrahim, Foto: Facebook +8   FOTO
Jibril Ibrahim, Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 20:43 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 20:52

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, a anunțat când va fi apt de joc noul atacant al oltenilor, Jibril Ibrahim (19 ani). Nigerianul cumpărat din Moldova pentru 250.000 de euro s-a prezentat de sâmbătă la antrenamente. 

  • Ripensia Timișoara - FCU Craiova, partidă din play-off-ul Cupei României, este programat marți, 27 septembrie, de la 16:00

Transferat în urmă cu 3 săptămâni, nigerianul a fost prezentat la noul club și a efectuat primul antrenament abia în cursul zilei de sâmbătă. Atacantul nu a putut fi integrat mai devreme în echipă din cauza formalităților mai complicate în cazul extracomunitarilor.

Greșeală fatală » Televiziunea l-a concediat pe fostul star al lui Ajax, Bayern și AC Milan
DECIZIE
Greșeală fatală » Televiziunea l-a concediat pe fostul star al lui Ajax, Bayern și AC Milan

Când poate debuta Jibril Ibrahim pentru FCU Craiova

„Asta e perioada, cei care fac transferuri și care se ocupă de lucrurile astea știu. Fiind extracomunitar durează foarte mult până să obțină viza, durează foarte mult deschiderea vizelor pentru a ajunge în România. Cred că și de acum în colo va mai dura o săptămână sau două până va fi apt de joc

Este un jucător în care eu îmi pun speranțe mari, pentru că ne lipsește un punct fix acolo în mijlocul careului advers. Sper să continue forma bună pe care a avut-o la fosta lui echipă de club și să ne ajute. E clar că avem nevoie de un număr nouă clasic pentru a ne regla anumite lucruri. 

Noi încercăm să găsim alt jucător care să facă lucrurile pe care le făcea Andrea Compagno. Dar Compagno e greu de înlocuit”, a spus Marius Croitoru la conferința de presă premergătoare meciului cu Ripensia Timișoara din Cupa României.

+4 FOTO

Jibril Ibrahim: „Sunt pregătit să dau totul pentru acest club”

Jibril Ibrahim a oferit primele declarații din postura de jucător al echipei alb-albastre.

„Nu cunosc foarte multe despre oraș sau echipă, am auzit doar de Ilie Balaci și Hagi. Consider că trebuie să mă ridic la un nivel cât mai înalt, să ajung un jucător cât mai bun. Cred că a venit vremea să demonstrez că pot oferi multe echipei. Pentru mine, fotbalul din Moldova nu este așa de ușor, dar în momentul în care am analizat fotbalul din România, am realizat că nivelul acestuia este mult mai înalt, dificil. 

Vreau să deomonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Chiar îmi doresc să îi satisfac pe suporteri prin evoluțiile mele. Sunt pregătit să dau totul pentru acest club, pentru lumea care susține echipa necondiționat!”, a declarat Jibril Ibrahim pentru pagina de Facebook a FCU Craiova.

Transferat pentru 250.000 de euro de la FC Sfântul Gheorghe atacantul nigerian este golgeterul la zi al campionatului Moldovei. El a marcat 10 goluri în 31 de meciuri jucate în toate competițiile. Șase dintre reușite le-a bifat în primele șapte partide stagionale. 

A punctat o dată și în preliminariile Conference League, în „dubla” pierdută de fosta lui formație contra slovenilor de la Mura, scor general 2-4.

VIDEO. Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fotbalistul care i-a refuzat simultan pe Becali, Rotaru și Varga: „Știe ce se întâmplă la noi”

Cum se schimbă „11-le” FCSB-ului cu Omrani în teren » Nou sistem de joc pregătit de Dică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Baluba
Baluba  •  27 Septembrie 2022, 07:09

Deci, ai si aruncat in vant deja 1/6 din banii luati pe Compagno cica "pentru club"?

GionVaiani
GionVaiani  •  26 Septembrie 2022, 13:26
Postat de calin_bluelion pe 26 Septembrie 2022, 11:03

Forza Știința!!! Niciodată clonat!!! csu Nu e Știința!!!

Calin Bulion, ai dreptate in nemernicia ta ...niciodata n-ai putea fi acolo !

george.br
george.br  •  26 Septembrie 2022, 13:22
Postat de Shogun01 pe 26 Septembrie 2022, 11:04

mmmda...chiar aveti de toate...mai ales traditie

:))) Chiar asa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează