FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Marius Lăcătuș, apariție incendiară la „Prietenii lui Ovidiu”! Continuă războiul: „Nu am antrenat FCSB! Sufletul meu e la echipa din Ghencea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 12:09 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 09:40

Marius Lăcătuş, 56 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. 

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 23 cucerite în 64 de ani de "militari", 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii. 

În plus, Lăcătuş are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

Marius Lăcătuș a răspuns la întrebările lui Ovidiu Ioanițoaia:

  • Despre perioada petrecută la CSA Steaua și motivul plecării din club
  • Cum s-a înțeles cu Gigi Becali și cât de mult se implica acesta în viața echipei
  • Cum a reacționat când a primit mesaje clare din lojă, în timpul meciurilor
  • Totul despre o revenire la FCSB, care sunt condițiile în care s-ar realiza mutarea
  • Dezvăluiri despre petrecerile neștiute din perioada petrecută ca jucător la Steaua
  • Întâmplări cu generalii Ministerului, dar și legăturile neștiute ale lui Valentin Ceaușescu
  • Gesturile obscene ale lui Ioan Andone și intervenția lui Lăcătuș la Ceaușescu
  • Detalii din culisele Steaua 86, pasiunea lui Emeric Ienei și implicarea lui Ion Alecsandrescu
  • Cele mai frumoase amintiri din carieră și golul pe care nu-l poate uita
Marius Lăcătuș, apariție incendiară la „Prietenii lui Ovidiu”! Continuă războiul: „Nu am antrenat FCSB! Sufletul meu e la echipa din Ghencea”

Unde poți urmări show-ul de MIERCURI, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

„Pentru mine FCSB este Steaua! Cei de la CSA au avut bani și i-au curățat repede!”

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare la 31 de ani de la Revoluție: „Am căutat sacii cu cadavrele soților Ceaușescu! I-au aruncat în Ghencea, din elicopter!”

VIDEO. Moment uluitor la DigiSport! Reacție vulgară pe post: "Să-mi bag p***a în ele de rezumate!" UPDATE: Comunicat oficial + scuze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
180761176859242
Traian Pavelescu  •  30 Septembrie 2020, 19:56

Jalnic, lugubru, sinistru! Un antrenor ratat, care a mâncat din palma lui Jiji ca și rătăciții gregari din peluza sud, eșuat peste tot (la fel ca recruți care apăra cazarma), ajuns din nou la mila statului, la poarta unicei, ultimei, singurei, UM sportive staliniste care mai exista in UE și NATO! Urat, rudimentar, perimat, inacceptabil in democrație, in UE, in 2020!

mereugigist
mereugigist  •  30 Septembrie 2020, 19:32

ehe,ce vremuri erau odata,ce bine era in afaceri prin australia cu prietenii columbieni,distractii si amicitii cu fotbalisti de la rapid sydney mai niste licitari cu corpuri de iluminat prin brazilia samd,asta viata profitabila.

stoichkov10
stoichkov10  •  30 Septembrie 2020, 19:08
Postat de Traian Pavelescu pe 30 Septembrie 2020, 17:44

Natafleata continua delirul, obsesia! Scormonește prin dosare, inventează personaje, asociază complet aiurea nume! Parca asta contează !!! Pt un ignorant, obișnuit in noaptea minții, prin subsolurile întunecate, asta e singurul lucru important: minciuna, dezinformarea, diversiunea! Articolul este despre antrenorul eșuat Lăcătuș și despre oribila relicva a sportului militarizat stalinist din Ghencea! Dar natafleata fabulează!

dispari securica. toti stim cine esti. un obsedat care sufera, un prostalau care minte. un...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close