FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Șumudică a văzut CFR Cluj - FCSB și a rămas uimit: „Are tot ce-i trebuie ca să joace la o echipă mare din Europa!”

Marius Șumdudică // sursă foto: Twitter @ alraedclub +43   FOTO
Marius Șumdudică // sursă foto: Twitter @ alraedclub

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 22:48 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 23:42

Marius Șumudică (51 de ani), antrenor la Al-Raed, în Arabia Saudită, a urmărit meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1, și a rămas profund impresionat de Darius Olaru (24).

Integralist în Gruia, Darius Olaru a fost providențial în victoria obținută de FCSB chiar în fieful rivalei la titlu.

Extrem de activ, implicat la construcție și la recuperare, Olaru l-a impresionat pe Marius Șumudică, care îl vede pe căpitanul FCSB-ului suficient de bun pentru a evolua la o echipă europeană valoroasă.

Drama înfiorătoare a lui Eric: „Există riscul să-mi fie amputat piciorul!” » Lacrimi în timpul interviului GSP: „Am dureri insuportabile, sunt în depresie de 2 ani”
INTERVIU
Drama înfiorătoare a lui Eric: „Există riscul să-mi fie amputat piciorul!” » Lacrimi în timpul interviului GSP: „Am dureri insuportabile, sunt în depresie de 2 ani”

Marius Șumudică a văzut CFR Cluj - FCSB și a rămas uimit de Darius Olaru

„Am văzut meciul dintre CFR și FCSB și mi s-a făcut puțin dor de fotbalul românesc. A fost un nivel ridicat și nu mă așteptam. Mi-a plăcut mai ales jocul celor de la FCSB, au jucat peste așteptări, rar mi-a fost dat să văd o echipă românească să domine CFR-ul de așa manieră.

Am văzut un jucător despre care cred că va fi unul dintre puținii jucători români care va reuși în străinătate. Are tot ceea ce-i trebuie. Este vorba despre Olaru, îi prevăd un viitor extraordinar.

Este un jucător cu toate ingredientele pentru a face pasul la o echipă mare din Europa: capacitate de efort, picioare bune, forță, ceea ce le lipsește foarte multor jucători români atunci când merg în străinătate.

Are execuție, viziune, pasă finală, finalizare. Este un jucător complet de mijlocul terenului. A legat jocul foarte bine, FCSB a câștigat incontestabil”, a punctat Șumudică la emisiunea „DigiSport Special”.

Șumudică a văzut CFR Cluj - FCSB și a rămas uimit: „Are tot ce-i trebuie ca să joace la o echipă mare din Europa!”
Darius Olaru, în albastru, în CFR Cluj - FCSB // foto: Imago Images

Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Darius Olaru este cel mai valoros jucător din Liga 1, evaluat la 5,3 milioane de euro pe Transfermarkt. Evoluează la FCSB de 3 ani, când Gigi Becali l-a cumpărat de la Gaz Metan cu 600.000 de euro.

La începutul lunii februarie, Gigi Becali a susținut că a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe numele mijlocașului, fiind nemulțumit de structura plăților pe care a propus-o clubul interesat.

Mijlocaș cu 9 meciuri în naționala României, Olaru a înscris 18 goluri și a pasat decisiv la 22 de reușite în cele 116 meciuri jucate la FCSB.

Mai multe știri din Superligă: 

De neînțeles » Pintilii e judecat la Comisii, dar LPF îl premiază și îl numește antrenorul etapei: „Cădem în derizoriu”

Mihai Stoica a numit liderul surpriză al vestiarului FCSB: „«King». El e șeful!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
rumunek
rumunek  •  08 Februarie 2023, 14:50

A mai existat un astfel de meci CFR - FCSB, tot la Cluj, dominat de la un cap la altul de echipa bucureșteană (da, Berceni e in Bucuresti, la fel ca Giulesti). E vorba de primul meci după întreruperea provocată de pandemie, cel pierdut cu un autogol al lui Ovidiu Popescu. Raportul de suturi pe poartă a fost atunci, dacă rețin corect, 1 - 14.

sibelius
sibelius  •  08 Februarie 2023, 11:00
Postat de VanBasten pe 08 Februarie 2023, 09:46

Povesti nemuritoare am mai auzit si despre Man, Morutan, Tanase si alti viteji care sa scalda in mediocritate.

Serie B e rezervata pentru Hahaila. Nimeni nu se rupe mai des decât geniul oltean.

johny2003
johny2003  •  08 Februarie 2023, 10:43
Postat de Catalynn..__ pe 08 Februarie 2023, 00:39

Pai dacă e așa bun, ia-l bre la tine acolo! Măcar face și omu’ niște bani. Da’ nu-l iei, vezi!? Ca doar nu ești prost! :-)))

Nu e bah, prost! Spre deosebire de tine!))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează