FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Șumudică, chemat la Dinamo! Antrenorul confirmă: „Am o grămadă de mesaje, dar asta voi face”

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 10:55 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 11:04

Marius Șumudică a revenit joi în România, tocmai în seara zilei în care a împlinit 50 de ani, după ce a încheiat conturile cu Rizespor. 

Reputatul tehnician, campion cu Astra în 2016, nu are de gând să se întoarcă în Liga 1, cu toate că a primit deja cel puțin o propunere de serviciu. Dinamo București îl dorește din nou, după ce în urmă cu 4 ani și jumătate a mai fost în tatonări. 

Marius Șumudică, dorit la Dinamo: „Așa, mai bine ajut Rapidul să promoveze”

„Stau cu familia acum, până la vară, apoi voi vedea încotro o apuc. Cea mai bună și mai frumoasă vacanță este să stau cu soția acasă. Mă dedic soției, că merită! De aceea nu vreau să preiau nicio echipă până la vară. M-au sunat deja mai mulți. 

Și cei de la Dinamo, liderii suporterilor, mă tot sună, am o grămadă de mesaje de la ei. Sunt băieți buni, și Elias, și Tararache. E fantastic ceea ce a făcut DDB. Suporterii lui Dinamo sunt tari rău de tot. Dar nu vreau să mă leg la cap! Nici nu știu cine are echipa, care este situația administrativă, juridică, dacă o finanțează cineva.

Îmi place de Dinamo, dar de la distanță. Și nu vreau să mă întorc în România, momentan. Așa, dacă e să revin, ipotetic vorbim, mai degrabă mă întorc la Rapid, să ajut echipa mea de suflet să promoveze”, a mărturisit Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor. 

Fanii lui Dinamo să creadă în forțele lor, e minunat ceea ce fac, au apucat-o pe un drum, să se țină de el. Cu toate că nu știu dacă mai poate ăla, spaniolul, să se întoarcă. Dar ei sunt Dinamo, le urez să ia Cupa!
 - Marius Șumudică

Șumudică a mai fost dorit la Dinamo

Șumudică a mai fost aproape de Dinamo în toamna 2016, când echipa era antrenată de Ioan Andone. Președintele de atunci al „câinilor”, Alexandru David, și-a dat acordul pentru mutare, dar a ținut ca antrenorul să discute mai întâi cu liderii galeriei, așa cum GSP a anunțat la vremea respectivă. 

Părțile s-au întâlnit, s-au cunoscut, au legat o relație amicală, fotbalistică, Șumudică a transmis că vrea să preia Dinamo, iar suporterii au trecut peste trecutul rapidist al acestuia. Doar că afacerea nu s-a mai perfectat. Șumi trebuia să achite el rezilierea contractului cu Astra, 150.000 de euro, exact aceeași sumă pe care „câinii” ar fi trebuit să i-o plătească lui Ioan Andone. 

Atunci, Șumi a rămas la Astra, a dus-o în primăvara europeană, iar Andone a fost schimbat în februarie 2017 cu Cosmin Contra, care a dus echipa pe locul 3 și a câștigat Cupa Ligii.

VIDEO Constantin Eftimescu, șeful din acte de la Dinamo, dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mario Nicolae a anunțat marea frământare a lui Dinamo: „Nu se doarme din cauza asta!”

Jucătorii lui Dinamo, taxați dur după gluma macabră din vestiar: „Pe vremea aia își luau și bătaie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
creeperno999
creeperno999  •  05 Martie 2021, 22:39

E binevenit

tincar
tincar  •  05 Martie 2021, 16:57
Postat de trake pe 05 Martie 2021, 16:04

Ești doar un needucat care nu merită mai mult. Rușine.

Asta face pe toată lumea cum vrea dar văd ca nu e cenzurat de nimeni ( prost,prostovan)decât sa înțelegem ca e din redacția gsp ca altfel nu îmi explic

bazinga
bazinga  •  05 Martie 2021, 16:56

SUMI la DINAMO ? MUPPETS SHOW garantat ! Circul e in oras permanent !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează