FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marko Dugandzic nu l-a menajat pe antrenorul de la CFR Cluj: „Mutu e un tehnician mai modern. Dan Petrescu e de școală veche” + Ce spune despre Marian Iancu și posibila convocare la naționala Croației

Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul croat al celor de la Rapid, a vorbit despre experiența prin care trece la gruparea din Giulești. 
Foto: GSP
Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul croat al celor de la Rapid, a vorbit despre experiența prin care trece la gruparea din Giulești. Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 12:19 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 13:00

Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul croat al celor de la Rapid, a vorbit despre experiența prin care trece la gruparea din Giulești. 

Atacantul trecut și pe la FC Botoșani și CFR Cluj este golgheterul Superligii în acest sezon, cu 15 reușite. Acesta a făcut o comparație între Dan Petrescu, tehnician cu care a colaborat la Cluj, și Adrian Mutu, antrenorul care îl pregătește la Rapid. 

De asemenea, Marko Dugandzic a precizat că nu știe cine este Marian Iancu, cel care spunea, pe 20 ianuarie, că Rapidul nu are un jucător care să dea gol. 

Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS
RAPID
Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS

Marko Dugandzic: „Adrian Mutu e un tehnician mai modern. Dan Petrescu e de școală veche”

„E diferență între Adrian Mutu și Dan Petrescu, între stilul lor de jucători, între două filozofii distincte de antrenori, două viziuni. Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. 

Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite. Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid”, a declarat Marko Dugandzic, potrivit Playsport. 

Marko Dugandzic: „Nu știu cine e Marian Iancu”

„Nu știu cine e Marian Iancu, dar fiecare are dreptul o părere. Nu sunt aici ca să comentez declarațiile altor oameni din fotbal și nici nu e treaba mea să judec pe cineva. 

Treaba mea la Rapid e să joc, să ajut echipa, să marchez”, a mai spus Marko Dugandzic, potrivit sursei citate. 

Marko Dugandzic: „Sper ca selecționerul Croației se va gândi să-mi dea o șansă”

Atacantul Rapidului a mai precizat că așteaptă un telefon de la selecționerul naționalei Croației, Zlatko Dalic (56 de ani). Marko Dugandzic a evoluat la naționalele U16, U18, U19 și U21 ale Croației, fără să bifeze însă veun meci în tricoul naționalei mari a balcanicilor. 

„Ar fi îndeplinirea celui mai mare vis convocarea la naționala Croației. N-am deocamdată niciun semn în acest sens. Dar, în acest moment, sunt cel mai bun marcator din lume dintre atacanții croați la nivelul primelor ligi, iar asta mă face să sper că selecționerul se va gândi să-mi dea o șansă”, a concluzionat Marko Dugandzic. 

VIDEO. RAPID - SEPSI 3-0 / Marko Dugandzic: „Este primul meu hat-trick!”

Citește și: 

TAS a dat verdictul în cazul Farului! Ce se întâmplă cu dreptul de participare în cupele europene + Reacția dobrogenilor

A venit din Capul Verde la Petrolul și a rămas șocat de români: „Înjurături multe, iar femeile cu iubit se uită la alți bărbați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
d.veselu
d.veselu  •  07 Februarie 2023, 15:16
Postat de Ceferinho pe 07 Februarie 2023, 14:22

Nu ti s-a rupt inca batul de cat l-ai bagat prin gard la CFR? Comentezi smechereste numai de noi, te plateste cineva sau care-i faza? Nu gasesc in tot Aradul unul ca tine. Esti tu aradean, cum sunt eu somalez.

Privește în oglindă, ***! :))) Chiar tu comentezi de multe ori șmecherește de cfr. Păi nu îl periai ieri pe cioban, zicând că 'bine face că se bucură', că au meritat zecesebiștii victoria, că voi nu meritați nimic și o să terminați pe locul 2 sau 3? Sau vrei să zici că ăla-i fair-play? Să fie clar! Să-ți fie învățătură de minte: aici n-ai voie să zici nimic de bine de fcsb din postura de frânar, că riști să fii etichetat drept "postac plătit de cioban", sau "fecesebist undercover". Mi s-a întâmplat și mie, ți se poate întâmpla oricând și ție. Până una alta, văd că fix asta faci tu acum, mai voalat, insinuând că userul arădean ar avea vreun beneficiu financiar de pe urma postărilor sale. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ceferinho
Ceferinho  •  07 Februarie 2023, 14:22
Postat de rav410wrc pe 07 Februarie 2023, 13:31

Bre, alea "castigate" de Dan Penalty, nu-s campionate, sunt mamaLigi !! :))) Campionate ar fi fost Polonia, rusia sau China, pe unde a misunat si Dan Penalty, da' fara dincu si rus, e greu chiar si-n China, divizia "B" ;))))

Nu ti s-a rupt inca batul de cat l-ai bagat prin gard la CFR? Comentezi smechereste numai de noi, te plateste cineva sau care-i faza? Nu gasesc in tot Aradul unul ca tine. Esti tu aradean, cum sunt eu somalez.

danglumetu
danglumetu  •  07 Februarie 2023, 14:04

chiar nu-i spune nimeni ignorantului asta, cine e rasfatatul gsp, marian iancu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează