FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FOTO Explicația mesajului provocator afișat de galeria Farului: „Doar Steaua în Ghencea!”

FCSB - Farul se înfruntă în etapa cu numărul 23 din Superliga României. Ultrașii de la malul mării au afișat un mesaj provocator la adresa adversarilor. +23   FOTO
FCSB - Farul se înfruntă în etapa cu numărul 23 din Superliga României. Ultrașii de la malul mării au afișat un mesaj provocator la adresa adversarilor.

Articol de , - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 20:04 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 20:25

FCSB - Farul se înfruntă în etapa cu numărul 23 din Superliga României. Ultrașii de la malul mării au afișat un mesaj provocator la adresa adversarilor. 

Farul a fost susținută pe Arena Națională de aproximativ 200 de spectatori. Printre ei s-au numărat și susținători ai celor de la CSA Steaua, cele două grupări fiind înfrățite. 

Avem înregistrarea: ce se aude dinspre galeria olteană înainte ca Andrei Chivulete să oprească meciul Sepsi - FCU Craiova
Sepsi - FCU Craiova
Avem înregistrarea: ce se aude dinspre galeria olteană înainte ca Andrei Chivulete să oprească meciul Sepsi - FCU Craiova

VIDEO. Conflictul FCSB - CSA, prezent și pe Arena Națională: „Doar Steaua în Ghencea”

În prima repriză a derby-ului din SuperLiga României, ultrașii constănțeni au afișat mesajul: „În Ghencea doar Steaua!”. La câteva minute distanță, pânza cu textul a fost îndepărtată de oamenii de securitate. 

Peluza Nord, gruparea care susține actuala vicecampioana, a replicat înjurându-și „foștii frați” din Peluza Sud Steaua. 

Gigi Becali o vrea pe FCSB în Ghencea

Mesajul afișat de galeria Farului vine ca urmare a dorinței lui Gigi Becali de a o muta pe FCSB pe noul stadion din Ghencea. 

În prima săptămână a anului 2023, Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii educației fizice şi sportului nr. 69/2000. E „portița” de care clubul lui Gigi Becali speră să profite pentru a juca în Ghencea.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Hagi n-a rezistat până la pauză: a schimbat singurii străini din primul „11” în 10 minute

Peluza Sud a Craiovei, comunicat amenințător, la două ore după ce a provocat oprirea meciului cu Sepsi: „Nu vom permite niciodată ca un astfel de meci să aibă loc în România”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
ED_BAD
ED_BAD  •  30 Ianuarie 2023, 20:33

Niciodata nu vin atat de multi de la Constanta, iar daca esti pe stadion vezi imediat asta deoarece intra separat grupurile, la 5-10-15 minute distanta... La meciul din cupa, de pe Giulesti, au fost vreo 200 de baieti de la steaua... Au aparut toti imbracati in negru, la 15 minute dupa cei de la Farul care erau vreo 30 cu tot cu steaguri... Asta se intmpla dintotdeuna... Nu e ceva rau, fratiile astea intre galerii sunt misto, dar nici nu isi pot atribui faristii faptul ca au venit ei in numar mare la meciurile din Bucuresti... O fi cum zici tu cu banner-ul, dar pe aia ca doar baietii de la Farul decid ce se afiseaza, nu prea o iau de buna si chiar ma amuza ... :)))

bizzonu
bizzonu  •  30 Ianuarie 2023, 14:15

Baieti, v-a cam luat valul/ Viitorul nu e Farul.

forumeer
forumeer  •  30 Ianuarie 2023, 12:53

Asa considera toata lumea care nu-i manelista (zecesebista): in Ghencea, doar STEAUA! Asa cum si e. Respect celor din Constanta!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează