FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă un dinamovist a intrat în colimatorul PCH! Ce a făcut după ce fanii i-au cumpărat echipament

Mihai Eșanu a fost arătat cu degetul de către fanii din DDB +9   FOTO
Mihai Eșanu a fost arătat cu degetul de către fanii din DDB

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 13:07 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 14:46

Eșecul cu Clinceni (1-3) a fost și mai dezgustător pentru "câini" cu cât s-a aflat de petrecerea organizată de ziua lui Ricardo Grigore, alături de câțiva coechipieri, printre care Paul Anton, Mihai Eșanu, Florin Bejan și Robert Moldoveanu, cu manele și cu lăutari, detaliu ce l-a stupefiat și pe antrenorul Gigi Mulțescu.

Suflarea dinamovistă a fost enervată de petrecerea jucătorilor, mai ales că suporterii au strâns bani, sute de mii de euro, ca să achite datoriile în vederea obținerii licenței. În plus, jucătorii au fost informați că vor primi săptămâna viitoare un salariu restant.

Aceasta în condițiile în care Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, de exemplu, nu au renunțat la memoriul depus la FRF spre a-și încasa banii restanți, dorind să devină liberi de contract.

Eșanu, luat în colimator de fanii lui Dinamo

Un alt detaliu ce i-a enervat pe foarte mulți fani. Cu toate că a fost cel mai bun dinamovist în 2021, Mihai Eșanu a fost arătat cu degetul de către fanii din DDB Constanța! Motivul? 

Aceștia au strâns bani spre a-i achiziționa goalkeeper-ului de 22 de ani câteva perechi de mănuși de calitate, considerând că, la salariul lui, poate nu-și permite să le aibă pe cele mai bune! Fanii s-au înfuriat când au văzut că fotbalistul a participat la acea petrecere, unde s-au aruncat bani la lăutari. Jucătorul câștigă aproximativ 1.500 de euro pe lună, dar nici el nu și-a mai luat salariul de multă vreme.

16 meciuria bifat Eșanu la Dinamo, primind 20 de goluri, în 5 meciuri menținând buturile porții sale neatinse

Trăiesc o senzație de nu găsesc cuvintele, nu mă simt util, n-am făcut ce trebuia să fac, nu știu. E foarte ciudat, e foarte greu. Nu vreau să pun în cârca jucătorilor, eu sunt principalul vinovat și mă pun la dispoziția conducerii
- Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Cred că nu avem cea mai bună echipă, dar oricum nu suntem echipă de retrogradare, e foarte dificil, am avut jucători suspendați, Adam a lipsit și el, nu știu de ce. Trebuie să-și asume și alți oameni responsabilitatea. Dacă joci așa cum am jucat noi este posibil să retrogradăm, da
- Ante Puljici, fundaș Dinamo

Aveți suporterii cei mai tari / Dar voi vreți manele / Și dați bani la lăutari!
- Reacția DDB la finalul meciului

VIDEO  Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mulțescu, despre situația lui Nemec: „A fost o problemă de viață și de moarte”

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
paianganu2
paianganu2  •  11 Aprilie 2021, 15:20

Cel mai bine retrogradam poate pleaca si cortacero si sa incepem usor usor reconstructia, in liga 1 nu are ce cauta echipa asta cu lotul actual.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2021, 00:41

Sa-l mai aud eu pe vrun ca vrea tineri in echipa, uitati tinerii , sunt cu gandu doar la manele si petreceri ( cand situatia e una GROAZNICA, cu 9 etape ramase suntem pe un penultim loc in liga 1, loc retrogradabil). Nu tata, cei mai buni sunt jucatori straini mercenari, dar alesi pe valoare si care au jucat ( nu care au stat 20 de ani la azil) dar pt asta trebuie adus Rednic ca el are ochi.

creeperno290
creeperno290  •  10 Aprilie 2021, 22:53

Daca e sa plece, soarta lor sa fie diviziile inferioare!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează