FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Mihai Neșu cere încetarea ostilităţilor în războiul FCSB - CSA: „Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 10:52 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 11:17

Mihai Neșu (39 de ani) a vorbit despre conflictul dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei pentru marca, numele și palmaresul Stelei.

Fostul fundaș crescut în Ghencea, care a jucat la formația roș-albastră din 2001 până în 2008, când a plecat la Utrecht, spune că vrea ca cele două echipă să ajungă la un acord.

„Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc", a declarat Mihai Neșu pentru as.ro.

Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit. Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal 
– Mihai Neșu

Ogăraru nu e de acord cu Neșu

George Ogăraru, managerul de la CSA Steaua și un bun prieten de-ai lui Neșu, a criticat de multe ori echipa lui Becali și spune categoric că „militarii” sunt cei care continuă istoria echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europei.

„Steaua e un fenomen, iar asta e greu de digerat. Nu poate fi nici Steaua lui Becali, nici Steaua lui Talpan. E Steaua României și Steaua Armatei și așa va rămâne în istoria fotbalului. E ca și acum ai vrea să înghiți cartea de istorie și să-ți asumi că ești tu istoria”, a spus Ogăraru la GSP LIVE.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, laude pentru Toni Petrea: „Nu poți antrena din fotoliu!” » Ce a remarcat după FCSB - CFR Cluj

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
orlick
orlick  •  20 Martie 2021, 17:27

Cred ca Nesu are dreptate. Nu știu de ce ați pus și părerea lui Ogararu la sfârșit. E clar ca nu este obiectiv, fiind angajat al CSA. Dacă erati corecți, după opinia lui Ogararu, trebuia sa puneți și opinia lui MM.

511110169080791
George Burcasimi  •  20 Martie 2021, 12:52

Am fost un stelist inflacarat ,dar acest conflict si nivelul foarte slab al fotbalului romanesc a facut sa nu mai iubesc acest sport ,pe care l-am si practicat pana la nivel de juniori ,cand am renuntat ! Fara echivoc echipa armatei trebuie desfintata ,caci traieste din bani publici .Am facut deja un demers la o institutie din strainatate ,si voi face si in Romania ( deocamdata locuiesc afara ) cand ma intorc ,impotriva Ministerului Apararii care cheltuie banii romanilor ,in loc sa ajute la modernizarea armatei ! Si cu stadionul Steaua am sa fac o plangere penala ! Aveti putintica rabdare ,daca voi din Bucuresti nu puteti sa ii puneti la punct pe acesti penali din armata !

Silvio
Silvio  •  20 Martie 2021, 12:19
Postat de catalynn pe 20 Martie 2021, 11:48

Încă te ustura, așa-i!? :-)))

Sa ma usture ce? Modul gretos si ridicol in care il *** pe un *** ***? Probabil ma ***, vazand reactile tale. 6-0 cu echipa a doua, 3-0 cu prima echipa, ieri a fost o zi grea pentru talpanistii ticalosi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează