FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

Mihai Pintilii, discurs virulent: „De trei săptămâni, Burchel își face nume pe spatele meu! Vrei să mai zic ceva?”

Mihai Pintilii / Sursă foto: Imago Images +15   FOTO
Mihai Pintilii / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 23:18 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 23:56

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul de facto al celor de la FCSB, a analizat victoria roș-albaștrilor cu Hermannstadt, scor 1-0, apoi a avut un discurs virulent la adresa Șefului Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel. 

Mai întâi, Pintilii a ținut să-i felicite pe jucătorii care au venit de pe bancă - cei care aveau să decidă ulterior partida - și a comentat și înlocuirea lui Sorescu, cel care a rămas la cabine după prima repriză.

Fostul antrenor de la FCSB sare în apărarea lui Sorescu: „În niciun caz n-a fost slab! L-a scos din alte motive”
HERMANNSTADT - FCSB 0-1
Fostul antrenor de la FCSB sare în apărarea lui Sorescu: „În niciun caz n-a fost slab! L-a scos din alte motive”

Mihai Pintilii: „Asta înseamnă să ai o bancă puternică!”

„A fost un meci greu, Sibiu e o echipă puternică, joacă acasă acum. A fost un meci greu, de uzură, noi veneam din cantonament, dar ne bucurăm că am obținut victoria. Asta înseamnă să ai o bancă puternică. Jucătorii trebuie să înțeleagă că joacă doar 11 jucători, dar în total sunt 24-25 de jucători. Mă bucur pentru cei care au intrat foarte bine de pe bancă și au suplinit ieșirile. 

Lui Sorescu cred că-i mai trebuie puțin timp de acomodare. Mă bucur pentru Crețu, a intrat bine, l-a suplinit foarte bine. La FCSB n-a existat și nu va exista niciodată răbdare. Aici se vrea performanță, nimeni nu-i așteaptă pe jucători. Omrani a intrat cu gol, data viitoare poate fi rezervă. Aștept de la jucători să joacă fotbal de plăcere, să-și facă datoria, atât! Nu există asta cu «să-ți dai viața pe teren». 

Încă suntem la început, dar abia de acum începe greul. Florinel Coman este pe drumul cel bun, v-am zis. Dar are nevoie de răbdare! E jucător foarte bun, de echipă națională. El s-a pregătit foarte bine, cred că a fost în primii 3 jucători, a dat un randament incredibil! 

(...) Ce urmează? Le voi da jucătorilor două zile libere, să ne liniștim, să se relaxeze, să meargă cu familia, au nevoie de asta”, a spus Pintilii, la Orange Sport. 

Mihai Pintilii, discurs virulent la adresa lui Burchel: „Vorbește doar despre mine de trei săptămâni!”

Întrebat despre riscul de a fi suspendat, Mihai Pintilii a avut un discurs dur la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF.

„Nu se va ajunge nicăieri! Vrei să mai zic ceva? Nu se va întâmpla nimic. N-a discutat nimeni din Federație cu mine. Eu îmi văd de drumul meu, o să încerc să-mi iau carnetul de antrenor. 

O să discut cu Burchel doar când merg la cursuri. În rest, ce să discut? El își face nume pe numele meu. De trei săptămâni, vorbește doar despre Pintilii. Mă bucur. Asta înseamnă că n-am fost un prost, n-am fost un nimeni

Să mă suspende trei luni, trei ani, patru ani. L-aș ruga să mă suspende cât poate, ca să fie el liniștit. Unii vor doar să facă rău. Am jucat 50 de meciuri pentru echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru națională, așteptam măcar puțin obraz (n.r. - gesticulează teatral, ducând mâna spre obraz)”, a mai spus Pintilii. 

Nu mă așteptam să fiu titular, dar la Steaua ne antrenăm cu toții foarte bine, suntem cu toții pregătiți să fim titulari. Am venit după o perioadă grea în Antalya, dar am făcut niște lucruri foarte frumoase acolo. Tot timpul primul meci după cantonament este greu, dar suntem fericiți că am obținut cele 3 puncte. Nu a fost o victorie neapărat norocoasă, am avut cele mai mari ocazii, posesia, trebuia să intre și golul. 

M-am înțeles bine cu Sorescu, chiar dacă a fost abia primul meci. Pe parcurs ne vom înțelege foarte bine. Trebuie îmbunătățită conexiunea, el a venit din Polonia, unde avea alte trasee de joc. Acum trebuie să se obișnuiască cu noi. Sper ca la fiecare meci să dau tot ce am mai bun, să-mi ajut echipa și să fac spectatorii fericiți. Pentru orice jucător înseamnă foarte mult să fie titular. Aștept să și înscriu. Vreau să-i răsplătesc pe cei care au încredere în mine. Mijlocaș dreapta sau vârf, unde joc vreau să-mi ajut echipa, să înscriu și să câștigăm

- David Miculescu, atacant FCSB

VIDEO FCSB se întoarce cu 3 puncte grație unei sclipiri a rezervei Omrani

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist

VIDEO Hermannstadt - FCSB 0-1 » Baftă cu Billel! FCSB n-a jucat mai nimic la Sibiu, dar se întoarce cu 3 puncte grație unei sclipiri a rezervei Omrani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  28 Ianuarie 2023, 08:17
Postat de Moshu pe 23 Ianuarie 2023, 18:32

Da mai draga,daca nu te doare nu-ti dai seama ca esti...suferind ! Daaa,tu ai intotdeauna dreptate,chiar daca n-am inteles nimic din toata tirada ta !Ce legatura are asta care pare ceva(zisa ta,deh) cu...carnetul de antrenor al lui pintiliiii?

Nu are nici o legatura .... e totul corect .. statul te invata sa fi "moshu" fara drepturi fara creier .. zombies... Ce legatura sa fie .....e ca si cu romanii .. toti suntem hoti.. dar doar prostii se duc la puscarie .. Exemplu .... o femeie a pierdut controlul masinii si a omorat pe cineva in accident... statul dupa 3 ani a decis ca femeia sa mearga la puscarie 4 ani .... Mario Iorgulescu .. nu a facut accident .. el pur si simplu a ucis ... dar ghici cine este liber? Apropo de licente .. cum a ajuns burchel seful antrenorilor ? Ce l reprezinta ? Dar burleanu ? CE LICENTE AU ?

Moshu
Moshu  •  23 Ianuarie 2023, 18:32
Postat de ceglumabuna pe 23 Ianuarie 2023, 10:43

De noaptea mintii liga 1 .. in liga 1 .. mereu au fost antrenori fara licenta... cum au ajuns la Steaua ..a inceput can can ul .. ca nu e corect .. ca trisam ... ce de oameni fara omeniei in ei ... Daca cineva este criminal .. si se duce la puscarie pentru crima ... in romania este nevinovat .... Pentru ca noi bagam la puscarie doar pe astia ca noi mai fraieri... smecherii sunt mai sus de lege .. De ce e burchel asta asa agresiv doar cu Steaua .. ok vrem antrenori cu licenta ... zboara i pe toti . Ca sunt muuultin... zboara pe burleanu ca nu are nici o calificare pentru pozitia pe care o are ... Credeti ca glumesc ? Tu daca calci pe cineva cu masina .. te duci direct la zdup ... Mario Iorgulescu ? Da vina pe mort .. "si el baga se cocaina" Dar deh asta e romania ... lunea pentru ca are ciuda pe becali .. accepta sa fim furati de stat ... inchid ochii... Csa este o clina politica a armatei .. armata romana este cea pe care o stim cu totii ..3 avioane si 2 biciclete ... dar noi platim taxe ca ei sa si faca echipa de lovit basica .. Platesti rovinieta si mergi prin gropi .. Platesti invatamant si devi malone .. platesti sanatate .. si cand ajungi la spital ... iti cumperi singur pastile si ce mai ai nevoie .. De ce ? Pentru ca suntem SARACI... Daca suntem saraci de ce facem echipe de fotbal .. steadioane pentru stafii... Cat a costat ghencea ?( banii nostrii .. nu ai tai) de cate ori a fost ghencea pl

Da mai draga,daca nu te doare nu-ti dai seama ca esti...suferind ! Daaa,tu ai intotdeauna dreptate,chiar daca n-am inteles nimic din toata tirada ta !Ce legatura are asta care pare ceva(zisa ta,deh) cu...carnetul de antrenor al lui pintiliiii?

valihaita
valihaita  •  23 Ianuarie 2023, 17:38
Postat de malinr pe 23 Ianuarie 2023, 12:14

Care e plus-valoarea adusa? A castigat macar Corendon Cup?

''Plusvaloare'' nu ''Plus-valoare'' ! Treci la scoala lui Burchel si mai discutam peste 6 ani, ,,intelectualule'' de gesepe !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează