FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru, despre viitorul lui Laszlo Balint la Craiova: „Ce înțelegeți prin înțelegător? Nu, nu, nu!”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, spune că accederea în grupele Conference League este un obiectiv obligatoriu pentru antrenorul Laszlo Balint (43 de ani).
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, spune că accederea în grupele Conference League este un obiectiv obligatoriu pentru antrenorul Laszlo Balint (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 20:23 / Actualizat marti, 02 august 2022 22:34

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, spune că accederea în grupele Conference League este un obiectiv esențial pentru antrenorul Laszlo Balint (43 de ani). 

  • Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, este joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro;

Mihai Rotaru este mulțumit de modul în care a arătat formația lui sub comanda lui Laszlo Balint, în ciuda eșecului cu Rapid, scor 0-1, dar transmite că grupele Conference League sunt obligatorii.

De cine se teme Dică înaintea „dublei” cu Dunajska Streda: „Să nu mai trăim din amintiri!”
Dunajska Streda - FCSB
De cine se teme Dică înaintea „dublei” cu Dunajska Streda: „Să nu mai trăim din amintiri!”

Mihai Rotaru: „Calificarea în Conference League este obiectivul nostru!”

„Rapidul a dat un singur șut la poartă în tot meciul. Noi am avut ocazii, cam 7 mari. După primirea golului au fost două imense, am avut bara lui Roguljic, șutul lui Ivan scos de sub bară. Din punct de vedere al jocului, nu am arătat rău. 

Toată lumea s-a mobilizat. Nu poți să acuzi vreun jucător de lipsă de atitudine. Am muncit, au alergat. Pe termen scurt, scopul nostru este calificarea în grupele cupelor europene. 

Nu discutăm despre play-off. Acum, toată lumea este concentrată pentru a trece în turul următor din Conference League. Jucăm al doilea meci acasă, dar ne trebuie un rezultat bun în prima manșă.

Laszlo Balint are toată încrederea noastră. Este un antrenor organizat, a adus un stil nou. Este un început de drum, nu poți face minuni peste noapte. Antrenorii sunt antrenor, jucătorii sunt jucători. Fiecare își vede de treaba lui”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Presiune pe Laszlo Balint la Craiova: „Ce înțegeleți prin înțelegător?”

Deși a dat asigurări că Balint nu are probleme, finanțatorul clubului oltean a avut o replică interpretabilă. Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă va fi înțelegător cu antrenorul în cazul unei eliminători din Conference League, Rotaru a spus: „Ce înțegeleți prin înțelegător? Nu, nu, nu! Este șansa noastră pentru a intra în grupe, am muncit pentru asta în ultimii ani. 

Va fi un meci foarte greu din punctul meu de vedere. Nu discutăm despre play-off. Acum, toată lumea este concentrată pentru a trece în turul următor. Jucăm al doilea meci acasă, dar ne trebuie un rezultat bun acasă”.

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: „Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO De cine se temă Dică înaintea „dublei” cu Dunajska Streda: „Să nu mai trăim din amintiri!”

A ieșit cum a vrut MM! Ce adversar poate înfrunta FCSB în play-off-ul Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 August 2022, 10:47

sunt multi ***...nu au nimic de facut cu viata lor trista ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flosud97
flosud97  •  03 August 2022, 09:06

Dupa meciul cu Zorya va aparea mesajul Multumim Gyusy, sau poate il pastreaza pana duminica cu noi si daca batem sa vedeti scandal cum sa ne Bata pe noi efm sau FC *** sau FC *** ha ha ha ha sa vedeti *** duminica seara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  03 August 2022, 09:02

"Jucăm al doilea meci acasă, dar ne trebuie un rezultat bun acasă” :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează