FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

Momentul care ar aduce „cataclismul în fotbalul european” » Mihai Stoica: „S-ar opri investițiile”

Pe 16 august 2016, Manchester City o învingea pe FCSB cu 5-0, în play-off-ul Ligii Campionilor / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Pe 16 august 2016, Manchester City o învingea pe FCSB cu 5-0, în play-off-ul Ligii Campionilor / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 09:00

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că o eventuală dispariție a lui Manchester City ar însemna „un cataclism pentru fotbalul european”. 

Manchester City a încălcat articolul din regulament potrivit căruia orice club afiliat la Premier League trebuie să prezinte „informațiile corecte, ce oferă o poziție fidelă și exactă a situației financiare". Campioana en-titre riscă depunctarea sau chiar excluderea din fotbalul profesionist.

Mihai Stoica a numit liderul surpriză al vestiarului FCSB: „«King». El e șeful!”
FCSB
Mihai Stoica a numit liderul surpriză al vestiarului FCSB: „«King». El e șeful!”

Mihai Stoica: „Va fi un cataclism în fotbalul european dacă dispare Manchester City”

„Va fi un cataclism în fotbalul european dacă dispare City. Țin minte când Arsene Wenger a ridicat problema fair-play-ului financiar. Omul construia un stadion, iar cei de la City transferau fără oprire. 

Cred că Wenger refuza să meargă la un altfel de club. Am citit nu doar biografia lui, ci și părerile celor din jur, Wenger era altceva. Mie îmi apare cu un nimb deasupra capului. A zis clar că nu se poate juca împotriva lor.

Apoi a apărut PSG. Dacă City a făcut nereguli... cred că s-ar opri multe investiții, mai ales din țările arabe. Asta nu s-ar vedea doar la vârful bazei... De acolo pornesc banii, dar ajung la toată lumea”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Rivalele din Premier League o vor pe Manchester City retrogradată

Rivalele campioanei Manchester City vor sancțiuni exemplare după neregulile financiare grave descoperite la trupa lui Guardiola și un verdict cât mai rapid, înaintea finalului de sezon din Premier League.

Cluburile din Premier League s-au ridicat contra lui Manchester City și, potrivit The Sun, „vor să vadă sânge și cer retrogradarea campioanei dacă se dovedește că este vinovată de un deceniu de abuzuri, respectiv încălcarea de 115 ori a regulamentului în privința fair-play-ului financiar (FPP)", începând cu sezonul 2009-2010 și până la ediția 2017-2018, inclusiv. Rivalele „cetățenilor" vor și un verdict rapid, până la sfârșitul stagiunii.

VIDEO. Ianis Stoica îi dă dreptate lui Mihai Stoica: ”Și eu cred că s-ar fi schimbat lucrurile dacă dădeam cu gol! Poate dacă rămâne mister Petrea aveam alte evoluții”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„La cuțite” cu Mourinho și ultrașii Romei, Zaniolo pleacă » Italienii au pierdut 10 milioane de euro!

VIDEO Îi calcă pe urme tatălui? Ronaldinho anunță: „Fiul meu semnează cu Barcelona!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  08 Februarie 2023, 16:39

Ce cataclism sa fie daca dispare o echipa de 2 lei,care ***i bagati era tot prin liga 2 si astazi? Mare echipa aceasta nulitate,mare de tot! Nu mai joaca nimeni fotbal daca dispare nulitatea asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Andrei127
Andrei127  •  08 Februarie 2023, 13:14

Nu stiu de ce tot i se cere parerea Valetului de Palat care nu a facut nimic in fotbal

ali.bec
ali.bec  •  08 Februarie 2023, 13:14
Postat de doriansky pe 08 Februarie 2023, 09:58

E clar ... dezastru se apropie! Ce dezastru?... CATACLISM MONDIAL! Daca michelle a zis asa, atunci cu siguranta ca asa va fi!! Cei care nu cred, vor avea ocazia sa-i prezinte scuze domnului michelle, impreuna cu cei care n-au avut incredere in previziunile pe care le facea domnia sa cu privire la viitorul splendid al fotbalistului Gabi Matei. In cazul, extrem de putin probabil, in care se inseala distinsul analist sportiv, atunci inseamna ca intreaga lui cariera a fost bazata doar pe hazard ... doamne fereste!! Bafta maxima postului TV care plateste cu atat de putini bani o astfel de somitate!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează