FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica nu e impresionat de Rareș Ilie: „Nu există grad de comparație! Tavi Popescu are 4 viteze, costă 50 de milioane. Rareș n-are calitatea asta”

Octavian Popescu // foto: Facebook @ FCSB +4   FOTO
Octavian Popescu // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 11:06 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 14:39

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, spune că Octavian Popescu (19) valorează 50 de milioane de euro, de 10 ori mai mult decât Rareș Ilie (19), vândut de Rapid la Nice, în Ligue 1.

FCSB nu face niciun pas înapoi în cazul lui Octavian Popescu, jucător în schimbul căruia patronul Gigi Becali cere 50 de milioane de euro.

Rapid tocmai l-a vândut pe Rareș Ilie, jucător comparabil ca post și vârstă, cu 5 milioane de euro, dar pretențiile celor de la FCSB pentru Octavian Popescu rămân de neclintit.

Mihai Stoica transmite că FCSB așteaptă în continuare 50 de milioane de euro pentru Octavian Popescu, despre care spune că are un atu față de Rareș Ilie: „Are viteză de deplasare, Rareș Ilie nu”.

Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni
FCSB
Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni

Mihai Stoica: „Octavian Popescu are ceva în plus față de Rareș Ilie”

„Nu există grad de comparaţie cu Tavi Popescu pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceva ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători.

Tavi are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză, pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.

Nu există nicun jucător în lume, atacant care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. Costă 50 de milioane Octavian Popescu”, a afirmat Mihai Stoica la Orange Sport.

Evaluat de Transfermarkt.com la 4 milioane de euro, Octavian Popescu a înscris 14 goluri și a pasat decisiv la alte 12 reușite în 72 de meciuri la FCSB.

Rareș Ilie, cotat la 1,3 milioane de euro, se laudă cu 9 goluri și 12 pase decisive în 60 de meciuri, o treime dintre acestea jucate la nivelul ligii secunde.

Mai multe știri din Liga 1: 

Opinii contradictorii, după transferul lui Rareș Ilie în Franța: „Cel mai mare talent!” vs. „Bun doar cu echipe desființate”

Ce pierde Rapid odată cu plecarea lui Rareș Ilie + Cum ar putea arăta „11”-le giuleștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
pErsanu02
pErsanu02  •  17 Iulie 2022, 18:30
Postat de risc_mix pe 16 Iulie 2022, 19:26

Din ce in ce mai prost parnaiasu' asta. Imbatraneste si se prosteste. Cine v-a zis ba ca galbejitu' ala costa 50 milioane? N-o sa luati nici cat a luat Rapid pe Rares. Ati mai avut voi d'astia care costau 50, 100,, 150 milioane si acum va rugati de impresari sa-i vanda cu 3 milioane. Ca la anu nu mai luati nimic. Ca isi pierd aia vitezele.

:)) Isi pierd vitezele :)))))))))))))))))) Buna asta. Eu ma distrez in general cand vad clinciuri despre jucatorii romani ... total lipsiti de valoare , toti , ne chinuim sa le gasim puncte forte. Tavi Popescu era dat demult daca era bun. Asa se procedeaza in general ... aia care au bani de platit , platesc ... in rest se fac discutii de pomana.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  17 Iulie 2022, 12:45

Memea ăsta are un talent deosebit în a-și atrage "simpatia" oamenilor. Aroganța asta ieftină e tipică gigismului cronic. Nu scapă nici unul. Până una-alta, copilul ăla de la Rapid e în Franța, se poate dezvolta și mai important, se poate lecui total de narcisism și fudulie, boli specifice tinerilor aspiranți la transferuri răsunătoare. În schimb, tavi, rămâne în pridvorul lui jiji mult timp de acum încolo. Poți trage apa peste el deja.

Paksi
Paksi  •  17 Iulie 2022, 08:31

De ce ar conta părerea unuia ca MM? Diferența este de partea lui Rareș pur și simplu că va juca și antrena in hexagon! Popescu cu tot talentul său se va plafona in campionatul nostru, dacă nu va pleca cît mai curind!

Vezi toate comentariile (97)
Comentează