FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mihai Stoica, dezlănțuit! Atac direct la CSU Craiova și CFR Cluj: "En titre, cum ar zice luxemburgezii"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 09:20

În timpul meciului dintre CSU Craiova și Gaz Metan, 2-0, Mihai Stoica, managerul FCSB, le-a mitraliat pe rivalele conduse de Devis Mangia și Toni Conceicao.

Mihai Stoica s-a arătat indignat de modul în care centralul Horațiu Feșnic a arbitrat meciul Craiovei și a enumerat pe facebook care ar fi fost greșelile, la Bărbuț, roșul lui Fofana și o simulare a lui Mitriță. Nu s-a lăsat până nu i-a înțepat și pe cei de la CFR.

"Simulare Bărbuț, nu ia galben. Ia Fofana al doilea și pleacă la cabine. Simulare Mitriță, nu ia galben. Dă gol din lovitură liberă. Iar Craiova nu e pe primul loc la simulări. Acolo e campioana în exercițiu. En titre, cum ar zice luxemburgezii", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

mm stoica

Citește și:

Se încinge derby-ul! MM s-a luat de CFR Cluj: "N-au fost 17 Nentori sau Knattspyrnufelag, ci campioana Luxemburgului! Să vorbească mai puțin"

Eliminare prematură în CS U Craiova - Gaz Metan! Gestul inedit al "victimei" și reacția "călăului": "Ce să-i fac?"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  20 Decembrie 2018, 22:48
Postat de martinpen pe 20 Decembrie 2018, 19:01

Exact, fcsb a ajutat Botosaniul sa acumuleze puncte. Un punct nu e mare lucru pentru fcsb, iar daca Botosaniul ajunge on playoff, le da 6 inapoi... Plus alte oferte de la restul echipelor din playoff, ca de-aia e bataia pestelui la playoff.

sie anul trecut a fost vreo problema ca those who steal au facut la fel? ai protestat, ipocritule?

catalin_cj
catalin_cj  •  20 Decembrie 2018, 21:55

Tanase

dybala21
dybala21  •  20 Decembrie 2018, 21:54
Postat de deuxex pe 20 Decembrie 2018, 19:03

Cum dracu se face ca "presa sportiva" din Romania vrea un fotbal curat, dar promoveaza tot puscariasii ca Jiji Berbelcai, argatul lui MeMe sau altii care au reusit sa puna echipe pe butuci, gen MitiChelu sau Porumboiu de la Vaslui? Chiar nu puteti si voi sa intrebati oameni care au facut ceva in fotbalul asta?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close